Leensjop
Groothandel

Dé groothandel voor kaas in Nederland

Zoekt u een groothandel voor kaas in Nederland die altijd hoge kwaliteit levert? Van een specialist is dat wel het minste dat u mag verwachten. Passie voor het vak en jarenlange ervaring zorgen bij Intercheese Holland voor een totaalpakket dat resulteert in een groot assortiment en een uitstekende service. Deze kaashandelaar biedt tal van merken, waarbij u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Kaas is meer dan beleg voor op de boterham en is gevarieerder dan alleen jong, oud of belegen. Ontdek de diverse varianten in het uitgebreide assortiment!

Altijd de perfecte kaas voor uw gerecht

Runt u een restaurant en wilt u uw gasten eens verrassen met een heerlijk gerecht met kaas? Wat voor kaas u ook nodig heeft, u vindt deze gegarandeerd bij de kaashandelaar Intercheese Holland. Bij deze groothandel voor kaas in Nederland vindt u diverse kaassoorten, zoals:

  • Blauwader kaas
  • Witte korstkaas
  • Smeltkaas
  • Geitenkaas
  • Harde kaas

Ontwikkel uw eigen kaas

U heeft ook de mogelijkheid om uw eigen kaas te ontwikkelen in samenwerking met Intercheese Holland. De kaas kunt u dan een eigen naam, kleur en etiket geven. Op die manier kunt u uw klanten echt iets unieks bieden. Ideaal wanneer u een restaurant of kaaswinkel runt en u wilt onderscheiden van uw concurrenten.

Deze kaashandelaar biedt een uitstekende service

Een kaashandelaar weet als geen ander hoe u te adviseren in uw zoektocht naar de beste kaas. Intercheese Holland is dé groothandel voor kaas in Nederland met een enthousiast team van medewerkers. Heeft u vragen? Neem dan eenvoudig contact op en laat u informeren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Op de website zijn de diverse kazen uitgebreid beschreven en kunt u gemakkelijk een bestelling plaatsen. Intercheese Holland werkt sinds 1959 met passie aan kwaliteit, de beste service, innovatie, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Wat wenst een kaasliefhebber nog meer?