Leensjop
Zakelijke dienstverlening

Deze specialist biedt hét systeem aan voor verzuimbeheer

Heeft u een bedrijf en zou u meer inzicht willen in het verzuim van uw medewerkers? Bekijk dan eens de website van PreAct Software. Dit bedrijf biedt oplossingen aan die het verzuim van uw medewerkers monitort en inzicht geeft in de mate en de redenen van het verzuim. Deze vorm van verzuimbeheer stelt u in staat om signalen van een hoog ziekteverzuim preventief op te pakken en daarmee het verzuim te verlagen. Is er bijvoorbeeld een terugkomende reden waardoor u medewerkers ziek worden? Dan is het verstandig om dit grondig aan te pakken. Zo creëert u een gezondere werkomgeving.

Maak het verzuim in uw bedrijf inzichtelijk

Deze vorm van verzuimbeheer verloopt in diverse fases. Zo dienen eerst de gegevens van medewerkers geregistreerd te worden. Denk daarbij aan de contactgegevens, maar ook informatie over het verzuim en salaris. Daarna dient het huidige verzuimbeheer geanalyseerd te worden. U kijkt daarbij naar de invloed die het verzuim op dit moment heeft op bijvoorbeeld de bedrijfsprocessen. Het is belangrijk om inzichtelijk te maken hoe u op dit moment met ziekte van medewerkers omgaat. Wordt het verzuim bijvoorbeeld geregistreerd, wordt er in de gaten gehouden wanneer iemand weer beter is en wordt er gekeken naar de redenen achter het verzuim? Het registeren en inzichtelijk maken van verzuimprocessen kan veel tijd in beslag nemen. Daarom helpt PreAct Software u hierbij! Hun deskundige medewerkers begeleiden u bij alle processen aan de hand van hun verzuimsysteem.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Voor het verzuimbeheer van uw bedrijf biedt PreAct Software dé oplossing. Door middel van een eigen regiemodel, een volledig overzicht van de gegevens van uw medewerkers en inzicht in de efficiëntie van werkprocessen, bent u verzuim de baas. Met het verzuimsysteem achterhaalt u waardoor het verzuim veroorzaakt wordt en kunt op zoek naar de oplossingen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met PreAct Software.

https://preact-verzuim.nl