Leensjop
Dienstverlening

Geef een nieuw uiterlijk aan uw ruimtes met bijzondere vloertegels en wandtegels

Wilt u graag uw woonkamer, keuken of badkamer een nieuw uiterlijk geven? Of is misschien de hal of de bijkeuken toe aan een renovatie? Als u niet zeker weet op welke manier u deze renovatie het beste kunt uitvoeren, dan is het wellicht handig om te kijken naar de mogelijkheden van het plaatsen van nieuwe vloertegels en wandtegels. Tegels zijn namelijk een stuk slijtvaster dan bijvoorbeeld vloerbedekking en behang, zijn eenvoudiger in onderhoud én geven ontzettend veel karakter aan uw ruimtes. Er is ontzettend veel keuze, dus welke tegels wilt u graag laten plaatsen?

Ruime keuze uit verschillende soorten tegels bij de specialist

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten tegels, zo ook in de showroom van KROON Vloeren in Steen in Meerkerk. Zo heeft u bijvoorbeeld keuze uit kleurrijke mozaïeken als vloertegels om een extra dimensie toe te voegen aan bijvoorbeeld uw keuken of hal. Deze wandtegels geven een zeer romantisch en historisch gevoel aan uw kamer, zonder overheersend te zijn in kleuren en patronen. Voornamelijk in ruimtes zoals de badkamer, wc en de keuken wordt er gekozen voor bijzondere, robuuste vloertegels in combinatie met kleurrijke wandtegels. Zo heeft de subway tile volledig terug zijn intrede gemaakt – deze modern ogende tegel werd vaak gebruikt in ondergrondse ruimtes zoals metrostations, waar het een kleurrijk geheel vormt in verschillende patronen. Sinds enkele jaren is deze retrotegel voornamelijk populair als wandtegels in de badkamer.

Breng een bezoek aan de showroom van een specialist

Bij KROON Vloeren in Steen in Meerkerk heeft u ruime keuze als u op zoek bent naar nieuwe vloertegels of wandtegels. In de showroom zijn diverse sfeervolle presentaties van de tegels gemaakt, zodat u precies kunt zien wat de mogelijkheden zijn. Op de website van KROON Vloeren in Steen in Meerkerk vindt u de contactinformatie en alle andere gegevens om contact op te nemen of om uw vragen te stellen.