Leensjop
Image default
Zakelijke dienstverlening

Waar u een AOV online kunt afsluiten

Bij Veza Verzekeringen kunt u als zelfstandig ondernemer gemakkelijk zelf uw AOV online afsluiten. Op deze manier uw AOV afsluiten kent veel voordelen, waarvan besparen op de kosten het grootste voordeel is. Toch is het belangrijk goed op te letten op welk bedrag u verzekert en het beroep dat u uitoefent in gedachten te houden. Dit kan namelijk invloed hebben op de uiteindelijk te betalen premie. Verzeker geen onnodige bedragen. Er zijn enkele stappen die u kunt zetten om op een goede manier uw AOV online af te sluiten en verzekerd te zijn van uw financiële situatie, mocht u arbeidsongeschikt raken.

Verzamel alle informatie voordat u online een AOV gaat afsluiten

Ten eerste is het belangrijk om alle informatie over uzelf en uw onderneming te verzamelen. Zo bent u goed op de hoogte van welk bedrag u zou moeten verzekeren. Verzeker enkel het bedrag dat u echt als inkomen nodig zult hebben tijdens de periode van arbeidsongeschiktheid. Verzeker dus geen onnodig hoge bedragen. Dit zorgt er namelijk ook voor dat uw terugkerende premie hoger komt te liggen en u dus zo teveel betaalt. Houd rekening met het soort beroep dat u uitoefent. Sommige beroepen kennen een hogere kans op arbeidsongeschiktheid. Dit zijn beroepen in de bouw, of andere beroepen waar zwaar lichamelijk werk bij komt kijken.

Zelf AOV online afsluiten of kiezen voor een tussenpersoon

U kunt zelf uw AOV online afsluiten, maar u kunt er natuurlijk ook altijd voor kiezen om hulp in te schakelen van een specialist. Bij Veza Verzekeringen hebt u de optie om uw AOV zelf online af te sluiten, maar u kunt ook op ieder moment advies vragen van een tussenpersoon, mocht u er toch niet helemaal uitkomen, of ergens echt zeker van willen zijn. Voor ZZP’ers is het namelijk van groot belang dat hun AOV goed geregeld is, om zo zeker te zijn van hun financiële situatie tijdens een periode van arbeidsongeschiktheid.

https://www.vezaverzekeringen.nl/

Gerelateerde artikelen

De betrouwbare boekhouder voor alle bedrijven in Nijmegen

Railverlichting systemen zijn ideaal voor flexibele ondernemingen

Maak gebruik van de ervaring en expertise van een inkoop adviseur