Leensjop
Business / Financial Services

Geen werkervaring in het juridisch werkveld?

Als u net bent afgestudeerd in de juridische sector dan kan het soms lastig zijn om een baan te vinden. Bij de meeste vacatures wordt er gevraagd om veel aantoonbare werkervaring, maar wat als u hier niet over beschikt? In deze blog leggen we u uit hoe u toch kans maakt op een baan binnen het juridische werkveld.

Profiel aanmaken

Wij van Brooklyn Group weten hoe lastig het kan zijn om een nieuwe baan te vinden binnen de juridische sector. Daarom hebben we een platform ontwikkeld waar talentvolle professionals en ‘potentiele talenten’ zichzelf op innovatieve wijze kunnen presenteren. Surf naar onze website en maak een profiel aan, voeg foto’s toe en pitch uzelf in een video. We staan in contact met diverse klanten in de juridische sector en zo kunnen zij gelijk al kennismaken met u als persoon en zo maakt u meer kans op een match dan enkel via uw cv.

Onze focus

Uiteraard kunt u via grote vacaturesites solliciteren. Maar als u nog niet veel werkervaring heeft opgedaan dan maakt u meer kans als u aanklopt bij een bedrijf zoals Brooklyn Group. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het faciliteren van young professionals. Momenteel hebben we al veel juridisch en tevens financieel talent in huis die we kunnen onderbrengen bij opdrachtgevers, maar we zijn altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Ziet u een droombaan tussen alle vacatures? Solliciteer dan via ons platform. Ook kan het zijn dat uw droombaan bij ons is. We zijn altijd op zoek naar nieuwe juridisch en financieel talent, dus neem zeker even een kijkje op onze vacature pagina en wie weet zien we u snel!

http://brooklyn-group.nl/