Leensjop
Image default
Dienstverlening

Haal een ware blikvanger in huis met deze stalen trappen met houten treden

Holman Trappenmakerij uit Sprang-Capelle is dé specialist als u op zoek bent naar een partij die prachtige stalen trappen met houten treden kan maken voor uw woning in Noord-Brabant, Gelderland of Utrecht. Bij dit bedrijf wordt ouderwets vakmanschap gecombineerd met moderne technieken om ervoor te zorgen dat u de meest unieke trap in huis krijgt! Stalen trappen met houten treden kunnen zelfs in een bouwpakket geleverd worden wat u zelf kunt plaatsen. Ideaal wanneer u zelf erg handig bent met klussen, maar niet de kennis of materialen heeft om de trap zelf te bouwen.

Wat maakt deze soort trap eigenlijk zo speciaal voor in huis?

Het meest speciale aan de stalen trappen met houten treden van Holman Trappenmakerij uit Sprang-Capelle is dat de trap twee uitersten met elkaar combineert. De materialen zijn namelijk een perfecte samenstelling van twee interieurstijlen: modern en landelijk. Dit zijn in feite twee interieurstijlen die lijnrecht tegenover elkaar staan. Modern wordt gekenmerkt door het gebruik van industriële materialen, strakke lijnen en donkere kleuren. Landelijk staat bekend om het gebruik van natuurlijke materialen, ronde vormen en lichtere kleuren uit het spectrum. De stalen trappen met houten treden zijn echter de perfecte manier om deze stijlen in uw woning in Noord-Brabant, Gelderland of Utrecht met elkaar te combineren en samen te laten smelten.

Ontdek de mogelijkheden voor het laten plaatsen van een nieuwe trap

Tijdens een adviesgesprek wordt er gekeken wat uw wensen zijn met betrekking tot de stalen trappen met houten treden. Er wordt een inmeting uitgevoerd waarna de mogelijkheden besproken worden. Zo weet u direct wat er mogelijk is als u een exclusieve trap wilt laten maken door deze specialist. Wist u dat de trap al binnen drie weken na het adviesgesprek geleverd kan worden? U bent dus niet alleen gegarandeerd van vakmanschap, maar ook nog eens van een snelle en ongeëvenaarde service! Plan een adviesgesprek in of neem telefonisch contact op voor meer informatie!

https://www.holman-trappenmakerij.nl/