Leensjop
Business / Financial Services

Heeft u weleens van SIP Trunk gehoord?

Heeft u al eens gelezen over SIP Trunk en klinkt dit wel interessant voor u? Of weet u nog niet zo goed wat SIP Trunk allemaal inhoud en wilt u hier graag meer over weten? Wij kunnen u dan met zekerheid vertellen dat u bij De Nederlandse Provider helemaal aan het juiste adres bent. Wij kunnen u alles vertellen als het gaat om SIP Trunk en zo zorgen wij ervoor dat u goed voorbereid bent als u hiermee gaat werken. Ook vertellen wij u graag alle voor- en nadelen van het werken met SIP Trunk zodat u een goed totaalbeeld hiervan heeft. Wij helpen u graag bij het ontdekken van al deze mogelijkheden en kijken nu al uit naar een goede samenwerking als het gaat om het regelen van uw SIP Trunk en alles wat daarmee te maken heeft! Ga naar de website www.denederlandseprovider.nl voor meer informatie over SIP Trunk.

Alles over SIP Trunk

Wanneer u kiest voor een SIP Trunk is het allereerst van belang dat u weet hoe een SIP Trunk werkt. Dat leggen wij u dan ook graag even uit, zodat u niet voor verassingen komt te staan en helemaal op de hoogte bent als het gaat om de werking van SIP Trunk. De Nederlandse Provider heeft een telefoonverbinding waaraan uw telefooncentrale wordt verbonden via een beveiligde internetverbinding. Vanaf dat moment is uw telefooncentrale geschikt om te bellen via Voice over IP, ook wel VoIP genoemd. SIP Trunk is niet enkel een techniek die wij zomaar gebruiken. Sinds 2000 wordt SIP Trunk regelmatig gebruikt en inmiddels is het uitgegroeid tot een bewezen protocol binnen de Nederlandse en internationale telefonie wereld. In Nederland is KPN de eerst provider die heeft aangegeven dat ISDN in 2019 zal worden vervangen en vanaf dat moment zullen wij dus allemaal meer en meer te maken krijgen met SIP Trunk.

Een vrijblijvende offerte op maat

Wij geven u graag advies tijdens een adviesgesprek met een van onze telefonie experts. Ook sturen wij u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat, zodat u precies weet wat u allemaal kunt verwachten en wat de kosten van SIP Trunk zijn. Wij hopen u binnenkort te mogen adviseren tijdens een persoonlijk advies.