Leensjop
Dienstverlening

Huur een graafmachine die multifunctioneel inzetbaar is

Heeft u binnenkort een bouwproject op de planning waarvoor u machines wilt huren? Dan is A28Rental uw perfecte partner! Zij zijn verhuurder van grondverzetmachines en aanverwant materieel, zonder machinist. Sinds 2000 hebben zij al vele klanten mogen voorzien van machines en fungeren zij als uw betrouwbare partner voor iedere klus op het gebied van loon-, sloop- en grondwerken. Huur een graafmachine bij hen voor uw bedrijf en zij voorzien u van een uitstekende dienstverlening.

 

Een uitgebreid assortiment graafmachines

Huur bij A28Rental een graafmachine, grondverzetmachines en aanverwant materiaal van goede kwaliteit en ervaar het gemak! Gegarandeerd dat u de juiste graafmachine in hun uitgebreide assortiment vindt. Kies uit een minigraver met een gewicht van 1 ton, een minigraver van 3 ton of een minigraver van 7 ton. Alle drie de machines beschikken over een zwenkgiek, waardoor deze graafmachines stuk voor stuk erg handig zijn in het gebruik. Door de zwenkgiek voorzien deze graafmachines u van erg veel voordeel wanneer u werkzaamheden uitvoert langs een muur. De graafmachine die u bij hen huurt is namelijk in staat om een sleuf te graven kort langs een muur. Bent u veel werkzaam op een zachte grond? Dan voorzien zij u graag van een rupskraan, zodat u snel en succesvol uw werkzaamheden uitvoert. Vraag de specialist welke kraan het meest geschikt is voor uw doeleinde!

 

Bekijk het meest actuele prijsoverzicht

A28Rental vernieuwd regelmatig de machines en materieel in het assortiment, waardoor u verzekerd bent van materiaal waar u op vertrouwt. Daarnaast beschikt deze specialist over een eigen servicedienst met ervaren monteurs waardoor reparaties snel en vakkundig uitgevoerd kunnen worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek hun website voor het meest actuele machine- en prijsoverzicht. Wilt u een afspraak maken voor de huur van een graafmachine bij deze specialist? U kunt telefonisch eenvoudig de mogelijkheden bespreken. Neem telefonisch contact op voor meer informatie en huur bij hen een graafmachine om uw klus te klaren!

https://a28rental.nl