Leensjop
Banen en opleidingen

Kies voor een opleiding tot life coach

Blink jij uit in het begeleiden, coachen en trainen van anderen? Houd je ervan om stress te verlichten en mensen handgrepen te bieden waarmee ze langdurig minder stress ervaren? Gaat jouw hart sneller kloppen van het bieden van ondersteuning wanneer jouw medemens dat het hardst nodig heeft? Volg dan de opleiding tot life coach! Deze opleiding brengt jou bij hoe je vanuit je empathie mensen de hulp kan bieden die ze nodig hebben. Door waar nodig te nuanceren maar ook te confronteren zorg jij ervoor dat mensen inzicht in zichzelf verwerven. Door jouw conversaties en interventies zijn zij weer in staat om hun levensloop in eigen handen te nemen.

Je diploma halen en direct aan slag gaan

Je cliënt weer balans in zijn leven verschaffen is de kern van jouw opleiding tot life coach. Het is zaak dat je deze opleiding volgt bij de beste instantie. Kies dan ook voor de 108-urige opleiding van Schott & Company. Met een studiebelasting van zes á acht uur kun je deze opleiding tot life coach uitstekend naast een fulltime baan volgen. Met een traject bestaande uit drie modules van zes lesdagen word je planmatig opgeleid tot een professioneel niveau. Op het moment dat je deze opleiding in goede orde afrondt ontvang je een diploma Life Coach. In het bezit van dit diploma kun je direct aan de slag als life coach. Dat wil jij toch ook?

Vele opleidingen voor jouw interessegebieden

Graag een opleiding tot life coach volgen, of wellicht toch een ander traject doorlopen? Neem dan eens een kijkje naar de beschikbare opleidingen van Schott & Company. Zij bieden jou de mogelijkheid om als life coach of andere coachende professional aan de slag te gaan. Bezoek direct hun website om alle mogelijkheden te bekijken! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan direct contact op met dit bedrijf.