Leensjop
Image default
Groothandel

Laboratorium apparatuur kopen: microscopen van Motic

Bent u op zoek naar microscopen voor uw educatieve instelling of laboratorium? Dan komt u al snel uit op het merk Motic. Dit toonaangevende bedrijf maakt al ruim dertig jaar microscopen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij een groothandel zoals LabAgency kunt u allerlei soorten laboratorium apparatuur kopen, waaronder ook de microscopen van Motic. Dit bedrijf is gespecialiseerd in digitale beeldopslag voor microscopie en produceert verschillende typen microscopen. Wanneer u laboratorium apparatuur wilt kopen van Motic, laat u zich door de experts van de groothandel adviseren over de verschillende modellen.

Soorten microscopen

Het merk Motic produceert diverse soorten microscopen, waaronder biologische, omgekeerde en stereo(zoom) microscopen. De meest gangbare variant is de biologische microscoop waarmee weefsels, cellen en micro-organismen onderzocht kunnen worden. De omgekeerde microscoop is het omgekeerde van een biologische microscoop: het preparaat wordt van bovenaf belicht en van onderaf bekeken. De stereo(zoom) microscoop is geschikt voor lagere vergrotingen en hierbij wordt het licht op het preparaat geschenen. Het licht schijnt dus niet door het preparaat, maar juist erop. Deze variant is met name geschikt voor kleinere objecten. De microscopen van Motic hebben extra functies, zoals bijvoorbeeld microscoopcamera’s, ingebouwde verlichting en contrasttechnieken.

Op maat samenstellen

Is de laboratorium apparatuur die u wilt kopen niet beschikbaar? Dan is het mogelijk om een microscoop op maat samen te stellen. Zo kan het zijn dat u graag een metaalmicroscoop wilt kopen voor onderzoek, maar in het assortiment niet een exemplaar vindt met de juiste functies. Bij LabAgency is dit bespreekbaar en is er veel mogelijk. U kunt contact opnemen met de experts en zij kijken samen met u naar de mogelijkheden voor een op maat gemaakte microscoop. Hierbij wordt er zowel rekening gehouden met uw wensen als met uw budget. Op deze manier kunt u laboratorium apparatuur kopen waar u het beste onderzoek mee kunt doen.