Leensjop
Image default
Aanbiedingen

Lekkage en de verzekering

Een lekkage is nooit prettig om mee te maken. Het water sijpelt naar binnen en u weet niet direct wat er een de hand is. Is de vloerverwarming stuk? Een daklekkage? Is iemand aan het douchen en zijn de kitranden niet meer goed? Lekkage is een probleem waar u meteen een antwoord op wil en natuurlijk wilt u ook uw verzekering zo snel mogelijk inlichten zodat de schade zo snel mogelijk opgelost kan worden.

Voordat u de verzekering inlicht over uw lekkage, is het belangrijk dat u uw best doet om de schade zoveel mogelijk te beperken. Beredding noemt men dat. Dit is niet alleen heel belangrijk, het is zelfs verplicht door uw verzekering. Wanneer dat gedaan is kunt u contact opnemen met uw verzekering en zij zullen meestal iemand langssturen, de schade-expert. Hij werkt voor de verzekeringsmaatschappij of wordt soms ingehuurd door de verzekering in drukke periodes.

Bij lekkage geen volledige dekking van uw verzekering

De schade-expert van de verzekering bekijkt de lekkage en komt met een vergoeding voor de schade. Helaas is het vaak zo dat u hiermee niet alle schade kunt herstellen. U zult dan eigen geld moeten aanspreken om alles weer zo hersteld te krijgen als dat het was voordat de lekkage begon. Dat heeft te maken met de dagwaarde. Een opgebolde vloer van 10 jaar oud is natuurlijk niet meer zoveel waard als dat deze 10 jaar geleden waard was. U ontvangt daarvoor dus nog maar een deel van de oorspronkelijke waarde, terwijl deze er misschien nog wel heel goed uitzag!

Hulp bij lekkage en uw verzekering

Wilt u de vergoeding ontvangen waar u recht op heeft? Dan heeft u een contra-expert nodig. Ook hij bekijkt de schade. Een belangrijk verschil daarbij is dat de contra-expert onafhankelijk is. Hij werkt voor een expertisebureau en niet voor een verzekeringsmaatschappij. Nadat de contra-expert klaar is met het bekijken van de lekkage, bespreekt hij zijn uitkomsten met de schade-expert van uw verzekering.

Een goede contra-expert voor het begeleiden van uw lekkage bij uw verzekering, is Schadeoplossing Nederland B.V. Ervaren in waterschade en brandschade en al meer dan vijf jaar actief en behulpzaam. Lees ook eens de onafhankelijke Google reviews van klanten die in het verleden door Schadeoplossing Nederland B.V. zijn geholpen.

Heeft u te maken met waterschade door lekkage en wil uw verzekering slechts het minimale bedrag uitkeren of misschien zelfs helemaal niets? Schakel dan de contra-expert van Schadeoplossing Nederland B.V. in. U kunt hen vrijblijvend bereiken op 088 – 888 5000 of u kunt uw schade online op de website melden.

https://schadeoplossing.nl/lekkage/lekkage-verzekering