Leensjop
Image default
Aanbiedingen

Leuke groepsactiviteiten ondernemen zonder het stressvolle voorbereidingswerk

Bent u al eens eerder verantwoordelijk geweest voor het organiseren van leuke groepsactiviteiten? Dan hoeven we u niet te vertellen dat dit behoorlijk stressvol kan zijn. Een planning kost nu eenmaal veel tijd. Bovendien wilt u niets over het hoofd zien en hoopt u dat iedereen een leuke tijd heeft. Heeft u geen tijd om zelf een heel programma op te zetten? Dan vertrouwt u op De Westernboerderij, waar geheel in de stijl van het Wilde Westen door jong en oud aan in- en outdooractiviteiten kan worden gedaan.

Vertrouw erop dat alles tot in de puntjes is geregeld

De stress die het organiseren van leuke groepsactiviteiten met zich meebrengt, is niet voor iedereen weggelegd. Wanneer u geen tijd heeft of uw aandacht nodig heeft voor uw dagelijkse werkzaamheden, kunt u op de professionaliteit van dé groepsuitjesspecialist van Gelderland rekenen. De ervaren en betrokken medewerkers zorgen ervoor dat u zich nergens druk over hoeft te maken. Zo hoeft u zelf enkel nog het vervoer te regelen en kunt ook u volop genieten van deze dag.

Leuke groepsactiviteiten combineren met een overnachting in een tipi

Wilt u graag verblijven in de prachtige natuur? Dan kunt u ook een groepsaccommodatie in Didam huren. Deze is onderdeel van De Westernboerderij en bevindt zich op hetzelfde terrein als waar de activiteiten plaatsvinden. Overnachten in deze groepsaccommodatie in Didam levert u bovendien een wel heel bijzondere ervaring op; slapen doet u er namelijk in een tipi. De tipi’s zijn voorzien van een bed, koelkast en verwarming. U hoeft enkel nog een kussen en een slaapzak mee te brengen.

Kies voor een ervaring waarbij het u aan niets ontbreekt

Kiest u voor de leuke groepsactiviteiten op deze boerderij en eventueel een overnachting in dé groepsaccommodatie van Didam? Dan zal het u aan niets ontbreken. Het team werkt dagelijks aan de kwaliteit van de locatie en heeft zichzelf als doel gesteld een begrip in de regio te worden.