Leensjop
Image default
Dienstverlening

Leveren PVT-panelen je meer op dan een zonneboiler?

PVT-panelen zijn de steeds bekender wordende vorm van een zonneboiler. In feite zijn de panelen een combinatie van een zonnecollector (bestemd voor warm water) en een PV-paneel (een zonnepaneel dat energie opwekt). Dit betekent dat de panelen zowel warmte (thermische energie) als elektriciteit kunnen opwekken en dus hybride zijn. Voor zowel zonneboilers als de nieuwere PVT-panelen ben je bij HRsolar aan het juiste adres. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve technologieën en het hoge rendement dat elke zonneboiler behaalt.

De voordelen van hybride panelen

PVT-panelen hebben een nóg hoger rendement dan de zonneboilers die reeds bestonden. De hybride panelen zijn razend populair bij woningeigenaren die een dak met beperkte oppervlakte hebben. Een ander bijkomend voordeel is dat de montage vrij eenvoudig is en de montagekosten hierdoor gunstig zijn. Bovendien kun je aanspraak maken op de ISDE-subsidie. De producten van de in het Zuid-Hollandse De Lier gevestigde bedrijf zijn enkel bij erkende dealers verkrijgbaar die op dit gebied speciaal zijn opgeleid.

Installateurs met verstand van zaken

PVT-panelen moeten worden aangesloten op warmtewisselaar en omvormer. Mede daarom is het belangrijk dat de installateur diepgaand verstand heeft van verwarming, maar ook van zonnestroom. Ook dit is een van de redenen dat HRsolar zijn producten niet via prijsvechters aanbiedt die enkel willen profiteren van de populariteit van zonnepanelen. Veiligheid dient te allen tijd te zijn gewaarborgd. Wanneer je PVT-panelen eenmaal zijn geïnstalleerd, zul je merken dat deze nog veel effectiever zijn dan de reeds langer bestaande reguliere zonnepanelen.

Het rendement van een zonneboiler

Met een reguliere zonneboiler of de panelen van dé expert op dit gebied kun je rekenen op het hoogste rendement dat je met een zonneboiler of een hybride variant kunt behalen. De specialist levert al acht opeenvolgende jaren zonneboilersystemen die de hoogste opbrengst bewerkstelligen die in heel Nederland haalbaar is. Op de collector en de boiler ontvang je bovendien tien jaar garantie.

Kies voor een zonneboiler en schaf deze aan

Interesse in de panelen en het rendement van een zonneboiler? Bekijk dan de diverse opties en neem contact op met HRsolar of een van de officiële dealers. Bij deze dealers schaft u de benodigdheden aan, waarna u binnen de kortste keren profiteert van deze duurzame oplossingen.