Leensjop
Image default
Dienstverlening

Een betrouwbare taxatie van uw woning door de makelaar in Delft

Als u plannen heeft voor de verkoop van uw woning dan wilt u natuurlijk weten welke vraagprijs realistisch is. De makelaar in Delft kan een taxatie voor u doen om u in ieder geval alvast een richtprijs te geven. Vervolgens kunt u voor uzelf beslissen of u de woning wel of niet wilt verkopen. Soms kan het handig zijn om achterstallig onderhoud uit te voeren voordat u de woning te koop aanbiedt. Dit maakt verkopen vaak makkelijker. Veel mensen willen liever een instapklare woning in plaats van een huis waar eerst nog aan geklust moet worden. U kunt natuurlijk ook aan de makelaar vragen wat de ‘winst’ is als u onderhoud aan de woning uitvoert of dat u uw huis beter als ‘kluswoning’ kunt verkopen.

Wat betekent de taxatie voor de verkoop van uw woning?

Wanneer een ervaren makelaar in Delft uw woning heeft getaxeerd dan weet u wat het huis waard is. Als u het te koop aanbiedt en u krijgt een bod dan weet u meteen of dit bod wel of niet realistisch is. U weet wat u kunt verwachten. Op basis van die verwachtingen kunt u op zoek naar een andere woning als u verhuisplannen heeft. Of u krijgt duidelijkheid of u met de opbrengst van het huis de hypotheek wel of niet kunt aflossen. Ook als een huis van een overledene verkocht wordt wilt u als nabestaanden natuurlijk weten wat de opbrengst zal zijn, zeker als er mogelijk nog schulden moeten worden afgelost.

Kies deze makelaar voor een betrouwbare taxatie

U kunt uw woning laten taxeren door V&W Makelaars in Delft. Zij hebben hier ruime ervaring mee. U weet dan zeker dat u een betrouwbare prijsopgave krijgt van de makelaar in Delft. Als de woning verkocht wordt kunt u uiteraard een minimale opbrengst afspreken. Mochten geïnteresseerden onder de vraagprijs bieden dan beslist u altijd zelf of u het huis voor die prijs wilt verkopen.