Leensjop
Image default
Dienstverlening

Milieuvriendelijk machinaal straten doet u met deze machine

Tegenwoordig hoeft het bestraten van straten en wegen niet meer met de hand gedaan te worden. Het machinaal straten wordt steeds vaker ingezet voor zowel smalle straatjes als brede wegen. Het best is het natuurlijk wanneer dit machinaal straten ook nog eens op een maatschappelijk verantwoorde en milieuvriendelijke manier gebeurd. Dit is mogelijk door de machines van het bedrijf Road Paving Systems. Deze specialist op het gebied van machinaal straten verkoopt namelijk de RoadPrinter Eco. Dit is een toonaangevende volledig elektrische bestratingsmachine die aan al uw wensen en behoeften voldoet.

De vele voordelen van het machinaal straten met de RoadPrinter Eco

De RoadPrinter Eco van de specialist Road Paving Systems is een unieke machine waar u veel voordelen door ervaart. Natuurlijk is het een groot voordeel dat de machine milieuvriendelijk is, maar een bijkomend voordeel hiervan is dat u recht heeft op subsidie. Veiligheid en duurzaamheid zijn belangrijke thema’s en hier wordt door de overheid dan ook graag in geïnvesteerd. Dit zorgt ervoor dat u een korting van twaalf procent op het aanschafbedrag kunt krijgen door middel van de subsidieregelingen Milieu-investeringsaftrek (MIA) en Vrije Afschrijving Milieumiddelen (VAMIL). Daarnaast bespaart u tijd en geld omdat de productiecapaciteit enorm verhoogd wordt door het gebruik van deze machine bij machinaal straten. Verder wordt de randafwerking ook direct door de machine gelegd. Het is dus niet nodig voor de medewerkers om het geheel na te lopen om de randen te leggen.

Bespreek de mogelijkheden met de specialisten van dit bedrijf

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of heeft u interesse in het huren of kopen van de RoadPrinter Eco of een andere bestratingsmachine van deze specialist? Bekijk dan de website voor meer informatie of neem contact op met de specialisten in Dongen. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen.