Leensjop
Horeca

Pannenkoekenrestaurant nabij de Veluwe: lekker eten onderweg

Wanneer u een dagje naar de Veluwe organiseert is een bezoekje aan Eethuisje de Heuveltjes, een pannenkoekenrestaurant nabij de Veluwe, een aanrader. Dit gezellige eethuisje in de bossen is van dinsdag tot en met zondag geopend tussen 11.30 uur en 20.00 uur. Start uw dag hier met een verse kop koffie op het buitenterras, of doe dit restaurant onderweg aan voor een stevige lunch of als gezellige afsluiter van de dag. Eethuisje de Heuveltjes is met een heerlijk buitenterras en een brede menukaart een fijne plek voor een maaltijd voor jong en oud. Kinderen kunnen bovendien extra plezier beleven in de gezellige speeltuin van deze eetgelegenheid.

Pannenkoekenrestaurant Veluwe: een kijkje in het menu

Pannenkoeken zijn de specialiteit van Eethuisje de Heuveltjes. Deze worden op ambachtelijke wijze gebakken met molenmeel dat afkomstig is uit Putten. Met meer dan 50 jaar ervaring in het vak kunt u bij dit pannenkoekenrestaurant in de omgeving van de Veluwe en Barneveld heerlijke pannenkoeken eten die u zelf mag samenstellen. Eveneens is het mogelijk uw favoriet uit te zoeken vanaf de menukaart die zowel traditionele als speciale pannenkoeken bevat. Naast pannenkoeken vindt u ook uitsmijters, stokbroodjes, tosti’s, soepen en plates op de kaart. Bij deze plates kunt u denken aan onder meer schnitzels, saté en spareribs geserveerd met friet, appelmoes en mayonaise.

Pannenkoeken bakken en barbecueën

Naast een heerlijke plek voor een maaltijd onderweg is het bij Eethuisje de Heuveltjes ook mogelijk een vrienden-, familie-, of bedrijfsarrangement te boeken. Dankzij de mooie ligging, het fijne buitenterras, de speeltuin en diverse overdekte barbecueplekken in het bos is dit pannenkoekenrestaurant nabij de Veluwe heel geschikt voor een gezellige familiedag, personeelsfeestjes of een uitje met de vriendengroep. Daarnaast mag in een pannenkoekenrestaurant de mogelijkheid tot het vieren van een gezellig kinderfeestje natuurlijk niet ontbreken. Wilt u meer informatie over dit oer-Hollandse restaurant neem dan eens een kijkje op de website.

https://eethuisjedeheuveltjes.nl/