Leensjop
Bedrijven

Enkelkerende en dubbelkerende keerwanden voor iedere toepassing

Keerwanden zijn zeer veelzijdig in het gebruik. Zowel de enkelkerende als dubbelkerende wanden zijn zeer sterk en kunnen veel gewicht dragen. Keerwanden kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden bij hoogteverschillen in uw tuin of bij het bouwen van een huis. Ook tijdelijke of permanente opslagmogelijkheden zijn een populaire toepassing. Zowel in de infra als in de agri voor het opslaan van voer bijvoorbeeld. Verder kunnen keerwanden ook als grondkering worden gebruikt. Door het grote gewicht wat keerwanden vaak moeten dragen, is de kwaliteit van het beton natuurlijk van het grootste belang. Daarom is het belangrijk uw betonproducten te kopen bij een bedrijf wat garant staat voor hoge kwaliteit van hun producten. Zo’n bedrijf is MBS Beton.

Wat is MBS Beton voor bedrijf?

MSB Beton is een bedrijf uit Soest wat betonproducten produceert en verkoopt. Doordat zij hun eigen productielocatie hebben, heeft u niet te maken met lange levertijden. Een ander voordeel is de lijnen kort zijn en u altijd kunt rekenen op een goede en snelle service. Daarnaast kunnen door de eigen productielocatie de prijzen laag gehouden worden. MBS Beton richt zich zowel op infra als op de agrarische sector. Door een eerlijk advies op maat heeft dit bedrijf al veel tevreden klanten mogen helpen.

Welke producten vindt u bij MBS Beton?

Uiteraard vindt u bij MBS Beton keerwanden in alle soorten en maten. Maar daarnaast zijn er nog veel andere betonnen producten verkrijgbaar. Voor de infra vindt u hier bijvoorbeeld ook stapelblokken, betonplaten en waterputten. Voor de agrarische sector worden er daarnaast ook sleufsilowanden geleverd. Ook is er een concept ontwikkeld om het ruwvoer in de silo af te dekken met zo min mogelijk ruwvoerverlies. Bent u benieuwd wat het bedrijf voor u kan betekenen? Op de website vindt u meer informatie en u kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact opnemen.

https://www.mbsbeton.nl