Leensjop
Business / Financial Services

Een huis verkopen bij de makelaar van Veenendaal

Voor een lange poos zijn ik en mijn vriendin op zoek gegaan naar een goede makelaar in Veenendaal. Want er is nu een kleine opkomst en we wilden graag een groter huis waar we een tuin hebben en nog een extra kamer voor de baby. Op dat moment woonde we in een appartement en hebben we weinig ruimte om een babykamer te maken. Daarom moesten we ons huis zo snel mogelijk zien te verkopen voordat de baby er was.

Een goede makelaar vinden uit de omgeving van Veenendaal

We moesten ons huis snel verkopen, daarom wilde we een goede makelaar in Veenendaal zoeken die ons met deze missie kon helpen. Veenendaal heeft veel makelaars waar we terecht konden en dat was nog een moeilijke keuze. De ene had weer betere service en de andere een beter tarief. Maar er was er maar een die er echt uitsprong voor ons en dat was Zonnenberg Makelaardij. Toen we daar ons kennismakingsgesprek hadden, voelde we meteen een goede band met de makelaar die ons verder zou helpen. Bovendien kende we deze persoon al langer omdat hij andere familieleden van ons heeft geholpen. Dus we vonden het een goed idee om door Zonnenberg Makelaardij ons huis in de verkoop te zetten. Nu was het alleen maar afwachten op reacties.

Erg blij met de goede dienst

We kregen binnen een maand te horen dat het huis verkocht was aan iemand die zijn eerste huis nu heeft gekocht. Dit is niet normaal snel gegaan en we hebben echt goede service gekregen. Ze hebben ons huis goed gepromoot op Funda en hun social media. Als we weer gaan verhuizen, dan weten we zeker waar we moeten zijn bij de beste makelaar van Veenendaal.

Contact

Wilt u ook uw huis verkopen bij een goede makelaar? Of wilt u juist een huis kopen bij Zonnenberg Makelaardij? Dan bent u hier aan het juiste adres. Via www.zonnenbergmakelaardij.nl kunt u allerlei informatie vinden over wat deze geweldige makelaar allemaal voor u kan betekenen. Zij staan graag voor u klaar om uw huis te verkopen of te laten kopen.