Leensjop
Zorg

Schrijf u in bij een huisarts in Eindhoven die brede zorg aanbiedt

Als u op zoek bent naar een huisarts in Eindhoven waar u terecht kunt voor een breed pakket aan eerstelijns zorg, dan heeft u de mogelijkheid om u aan te melden bij Huisartsenpraktijk Keunen. Het team bestaat uit twee huisartsen, twee praktijkondersteuners en een secretaresse die er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen. Moet u regelmatig naar het ziekenhuis voor uw fysieke conditie? Iedere huisarts bij Huisartsenpraktijk Keunen heeft een nauwe samenwerking met specialisten uit verschillende ziekenhuizen in de regio Eindhoven. Denk hierbij aan het Maxima Medisch Centrum, het St. Anna Ziekenhuis en het Catharina Ziekenhuis.

Een huisartsenpraktijk die meegaat met de tijd

Een groot voordeel, zeker in de huidige tijden, is dat iedere huisarts van deze huisartsenpraktijk in Eindhoven ook een elektronisch consult houdt. Ontzettend handig wanneer u een vraag heeft voor de huisarts, maar een consult op de praktijk in Eindhoven niet nodig is. Ook is het mogelijk om online uw herhaalrecept aan te vragen. Stel uw vraag of geef uw herhaalrecept door via e-mail en ontvang binnen twee werkdagen een antwoord. Voor veel van de cliënten is dit een groot voordeel en een belangrijke reden om te kiezen voor deze huisartsenpraktijk. Moet u toch een keer op consult bij de huisarts? Bij Huisartsenpraktijk Keunen is een breed aanbod voor zorg beschikbaar met kleine ingrepen en advies. Denk hierbij aan:

  • Het uitvoeren van kleine chirurgische ingrepen, zoals een ingegroeide nagel losmaken
  • Een wrattenspreekuur waar deze met geavanceerde technieken bevroren worden
  • De uitvoering van een vaatonderzoek in de benen
  • Het spreekuur voor risico op hart- en vaatziekten en chronische longziekten
  • Hulp bij het stoppen met roken

Meld u aan als nieuwe cliënt bij deze praktijk

Wilt u zich graag als nieuwe cliënt aanmelden bij deze huisarts in Eindhoven? Via de website is het mogelijk om de aanmelding te voltooien. Bij vragen neemt u eenvoudigweg contact op door te bellen of een e-mail te sturen.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/