Leensjop
Dienstverlening

Veel last van stress? Shiatsu kan u helpen

Shiatsu is een alternatieve geneeswijze die ingezet kan worden bij diverse aandoeningen. Van een continue hoofdpijn tot chronische klachten, deze vorm van therapie kan pijn verzachten en zelfs een belangrijke rol spelen op de weg naar genezing. Zelfs als u sceptisch bent tegenover alternatieve geneeswijzen, zult u na één sessie direct ondervinden wat deze vorm van therapie voor u kan betekenen. Shiatsu is een lichaamstherapie waarbij massage wordt ingezet om drukpunten te activeren. Deze zorgen er voor dat de stroom van energie, die op volle kracht door uw lijf hoort te stromen, weer geactiveerd wordt. Het moet niet onderschat worden hoe groot het belang is van deze energiestroom voor ons welzijn. Ook bij stress kan deze vorm van therapie u van dienst zijn.

Hoe kan Shiatsu u helpen tijdens een stressvolle periode?

We hebben er allemaal wel eens mee te maken: stress. U ontkomt er niet aan in het dagelijks leven. Soms zit het even tegen op werk, of u moet een grote presentatie geven waar u tegen opkijkt. Maar het kan ook zijn dat er een familielid ziek is en dat u uzelf om deze persoon zorgen maakt. Wat de bron van stress ook is, Shiatsu therapie kan verlichting geven en u helpen om beter om te gaan met deze stressfactoren. Tijdens een therapiesessie wordt u gemasseerd door de therapeut. Sowieso is dit van zichzelf al ontspannend, zodat u de stress weg voelt ebben tijdens de sessie. Maar door de nadruk op drukpunten voelt u ook dat uw lijf geactiveerd wordt. Een stroom van energie gaat door uw lijf. U voelt u na een sessie bij deze specialist in Tilburg in Noord-Brabant dan ook een stuk beter.

Wie wordt uw Shiatsu therapeut?

Deze vorm van therapie kan dus een belangrijke rol spelen in het proces der genezing, ook wanneer u last heeft van stress en vergelijkbare mentale klachten. De grootste kans op verlichting vindt u bij de therapeute Maria van der Sar in Tilburg in Noord-Brabant. Zij combineert ervaring en expertise in één.

https://www.mariavandersar.nl