Leensjop
Industrie

Voor een specialist in machineonderdelen moet u bij dit bedrijf zijn

Al sinds het jaar 1945 worden er bij Machinefabriek Krimpen machineonderdelen geproduceerd. In de loop der jaren heeft dit bedrijf zich verder ontwikkeld, is de locatie groter geworden en zijn de meest moderne machines aangeschaft. Mede hierdoor en door het opdoen van jarenlange ervaring, is het bedrijf uitgegroeid tot specialist op het gebied van machineonderdelen. Ook worden er nog andere producten en diensten geleverd. Zo is er bijvoorbeeld een gevarieerd aanbod van tandwielen, tandheugels en tandwielkasten en worden er constructie- en laswerkzaamheden uitgevoerd. De machineonderdelen van Machinefabriek Krimpen kunnen binnen korte tijd geleverd worden dankzij een team vol specialisten.

De voordelen van een eigen machinepark

Een eigen machinepark, zoals dat waarover Machinefabriek Krimpen bezit, biedt verschillende voordelen. Het zorgt allereerst voor stabiliteit, kwaliteit en grote productiemogelijkheden. Machinefabriek Krimpen beschikt over zo’n eigen park en het is dan ook niet voor niets dat zij toeleverancier zijn voor verschillende bedrijven in de aandrijftechniek. Dankzij de verschillende machines is het mogelijk een breed aantal producten te produceren die in een kort tijdsbestek geleverd worden. Een ander voordeel is de nauwkeurige manier van werken. Zo kan er met behulp van een CNC-machine tot op de millimeter precies gemeten worden, wat zeer belangrijk is bij het produceren van bijvoorbeeld tandwielen.

Reconstructie en herstel

Naast het produceren van machineonderdelen en aandrijfcomponenten worden er bij Machinefabriek Krimpen ook onderdelen van machines gereconstrueerd en hersteld. Dit wordt gedaan aan de hand van een revisie. Hierbij wordt er een controle uitgevoerd op een onderdeel en kan er vervolgens worden beslist of deze vervangen, gereconstrueerd of gerepareerd dient te worden. Zeker bij intens gebruik van een machine komt het vaak voor dat er onderdelen niet meer naar behoren werken. Wanneer reparatie mogelijk is, worden er flinke kosten bespaard omdat er niet direct iets nieuws aangeschaft hoeft te worden. Machinefabriek Krimpen is expert op het uitvoeren van revisie bij tandwielkasten.

https://www.machinefabriekkrimpen.nl