Leensjop
Image default
Management

Small shop ideas

In dit artikel hebben wij een lijst van kleine winkelideeën opgesteld, samen met tips en nuttige informatie over het opzetten van dergelijke winkels.

 

Veel mensen die hun eerste winkel willen beginnen, denken na over het kiezen van het beste en meest winstgevende type winkel. De door ons verzamelde lijst van winkels bevat de winkels die het meest nodig en het meest winstgevend zijn. Hun volgorde is in overeenstemming met – naar onze mening – de winstgevendheid en mogelijke maximale verdiensten van elke winkel.

 

MEEST WINSTGEVENDE IDEEËN VOOR KLEINE WINKELS

1. WINKEL MET SMARTPHONES COMPUTERS EN ELEKTRONICA

De verkoop van waardevolle goederen zoals dure elektronica, smartphones, laptops, tablets of smartwatches is een effectieve manier om veel geld te verdienen, zelfs in een kleine winkel. De belangrijkste voorwaarde hiervoor is echter het aantrekken van het juiste aantal klanten. Een voorbeeld van dit type winkel is de Apple Store die Apple apparaten en accessoires verkoopt en een van de meest winstgevende winkelketens in de VS is. Iedereen kan een soortgelijke winkel opzetten die elektronica van de hoogste kwaliteit verkoopt. Met een goed ontwerp, selectie van de best verkopende en meest winstgevende producten en goede marketing zal een dergelijke winkel een echt hoog inkomen kunnen genereren.

2. JUWELIERENWINKEL

Een juwelierszaak is een andere zeer winstgevende zaak. Juwelen worden gekenmerkt door een grote winstmarge, maar het vereist contact met goede metaalsmeden die juwelen van goede kwaliteit maken en aan ons verkopen. Het is ook winstgevend om goedkope juwelen online te kopen (bv. van Aliexpress) en ze dan met een enorme marge te verkopen (mooie halskettingen in China kunnen zelfs voor minder dan $ 1 per stuk worden gekocht, en kunnen dan 10 keer zo duur worden verkocht).

3. BOUTIQUE

Een goede boetiek die kleding van goede kwaliteit verkoopt, is een van de beste ideeën voor een bedrijf. Mensen zijn bereid veel geld uit te geven om mooie kleren te kopen, en daarom kan de winstmarge in deze branche erg hoog zijn.

Lees ook: Beste dingen om te verkopen in een boetiek – 50 best verkopende items

 

4. SPORT- EN YOGAKLEDINGWINKEL

Winkels die sportkleding verkopen zijn een goed idee, vooral in grote steden en op plaatsen waar veel mensen aan sport doen, naar de sportschool gaan en yoga doen. Belangrijk voor sportkledingwinkels is ook het feit dat de laatste jaren de mode voor athleisure toeneemt, dat is het dragen van sportkleding en kleding die typisch is voor atletische activiteit als een normale dagoutfit.

5. WINKEL MET VIDEOSPELLETJES EN SPELCONSOLES

Een ideale plaats om zo’n winkel in te richten is in de buurt van elke grote school. Naast games en consoles kun je in zo’n winkel ook muizen, toetsenborden, speakers, smartwatches, tablets en diverse andere gadgets met elektronische accessoires verkopen.

 

6. WINKEL IN BIOLOGISCH VOEDSEL

De populariteit van biologisch voedsel, vooral in grote steden, neemt aanzienlijk toe en er wordt aangenomen dat ze een van de meest winstgevende bedrijven van de toekomst zullen zijn. Zoals u weet, zijn mensen in staat om veel geld te betalen voor gezondheid. Ondertussen wordt biologisch voedsel gelijkgesteld met gezond voedsel, terwijl goedkoop voedsel uit supermarkten als ongezond wordt beschouwd. Dit creëert een enorm potentieel voor biologische voedingswinkels.

7. WAPENWINKEL

Een wapenwinkel is een interessante en winstgevende zaak, vooral als er geen dergelijke winkel in uw omgeving is en de lokale bevolking geïnteresseerd is in het bezit van een wapen. Om een wapenwinkel te openen, moet u de staats- en federale wetten kennen en aan hun vereisten voldoen.

 

8. HUISHOUDELIJKE APPARATEN EN HUISHOUDELIJKE ARTIKELEN WINKEL

In elk appartement of kantoor heb je basisapparatuur nodig, zoals een waterkoker, koelkast of koffiezetapparaat, en vaak ook een tv. Daarom is een dergelijke winkel nodig in elke stad, zelfs in een kleine stad.

 

9. WINKEL VOOR VROUWELIJKE HANDTASSEN

Damesmode is een van de meest winstgevende industrieën in het bedrijfsleven. Handtassen, rugzakken, portemonnees, laptoptassen of portefeuilles zijn de belangrijkste voorbeelden van wat kan worden verkocht in een dergelijke winkel. Voorbeeld van hoge kwaliteit handtassen winkel is suarezny.com in New York.

10. WINKEL MET HERENKLEDING

Herenkleding is een andere belangrijke en grote niche in het bedrijfsleven, zonder welke veel mensen niet kunnen leven. Het is belangrijk om zo’n winkel een vriendelijk en aantrekkelijk design te geven en een eigen stijl te geven.

 

11. LIQUOR STORE

Mensen kopen en drinken alcohol, wijn en verschillende sterke dranken op bijna elke plaats ter wereld. De verkoop van alcohol is een van de gemakkelijkste ideeën voor een kleine winkel en is over het algemeen een zeer winstgevende zaak, vooral als de winkel zich in een drukke omgeving bevindt.

 

12. COSMETICA EN MAKE UP WINKEL

De meeste vrouwen, vooral jonge, kopen graag make-up accessoires en dingen waarmee ze er mooier uit kunnen zien, zoals lippenstiften, oogschaduw, poeders, en verschillende nieuwe populaire accessoires, zoals de populaire beauty blender sponzen die je op Amazon kunt kopen en met hoge markup kunt verkopen.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/