Leensjop
Image default
Winkelen

Tips om je baard te laten groeien

Als je besloten hebt om je baard te laten groeien, dan is het belangrijk dat je deze goed verzorgt. Er zijn een aantal dingen die je kunt doen om de baardgroei te stimuleren en ervoor te zorgen dat je baard er gezond uitziet. In dit artikel lees je alles over hoe je jouw baard op een gezonde manier laat groeien! Liever direct de beste producten voor je baard kopen? Bestel dan via Barbaric.nl en ontdek de vele producten uit het assortiment van de webshop.

Alle tips voor het laten groeien van een baard

– Gebruik een baardolie: dit helpt de baardharen zacht en glanzend te maken, maar het helpt ook de huid gezond te houden. Baardolie voorkomt droge en jeukende huid en stimuleert de baardgroei.

– Borstel je baard: dit helpt niet alleméi om de haren in model te brengen, maar borstelen masseert ook de huid waardoor er meer bloed naar de haarwortels getransporteerd wordt. Dit stimuleert de baardgroei.

– Gebruik een leave-in conditioner: dit verzorgt de baardharen en maakt ze zacht. Een leave-in conditioner is niet vettig en je hoeft het er niet uit te wassen, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik.

– Knip je haren regelmatig bij: als je wilt dat je baard er goed verzorgd uitziet, dan is het belangrijk dat je deze regelmatig knipt. Dit voorkomt dat de haren splitsen en breken. Knip je baard elke drie tot vier weken bij voor een optimaal resultaat.

Volg deze tips op en je zult merken dat je baard sneller gaat groeien en er gezonder uitziet! Barbaric is dé specialist in baardverzorging en heeft alles wat je nodig hebt om jouw baard te laten groeien. Van olie tot borstels, leave-in conditioners tot shampoos: wij hebben het allemaal. Neem een kijkje in onze webshop of kom langs in onze winkel. Wij helpen je graag verder!