Leensjop
Image default
Dienstverlening

U leeft gezonder zonder optrekkend vocht in uw woning

Is er in uw woning sprake van optrekkend vocht? Dan is het zaak om dit aan te pakken. BODIMA, een gespecialiseerd bedrijf uit Breda, zorgt er vakkundig voor dat optrekkend vocht verdwijnt uit uw huis. Naast werkzaamheden om vocht uit uw muren te verwijderen, zijn er meerdere diensten die dit bedrijf uitvoert. Wat dacht u bijvoorbeeld van spouwmuurisolatie in uw woning in Brabant? Of de afwerking van een betonnen vloer? U kunt bij dit bedrijf ook terecht voor werkzaamheden bij een monument. Het bedrijf voert restauratiewerkzaamheden volgens de geldende regels uit, waardoor u zeker weet dat dit goed gebeurt. Laat het optrekkende vocht verhelpen, zodat u gezonder leeft in een huis zonder schimmelvorming.

Laat uw woning beter isoleren

Blijken uw muren niet alleen last te hebben van optrekkend vocht, maar zijn ze daarnaast ook niet goed geïsoleerd? Dan is het aan te raden om uw woning in Brabant te voorzien van spouwmuurisolatie. Binnen één dag voorzien de medewerkers van BODIMA uw huis van hoogwaardige spouwmuurisolatie. Als u uw muren goed laat isoleren, zult u in de toekomst ook geen last meer krijgen van vochtproblemen in de muren. Bovendien krijgt u standaard tien jaar garantie op de werkzaamheden. Mochten er dus problemen ontstaan, kunt u altijd contact opnemen met dit bedrijf.

Benader het bedrijf en maak een afspraak voor de werkzaamheden

Neem contact op met BODIMA als u de muren in uw huis in Brabant wilt voorzien spouwmuurisolatie of als u optrekkend vocht wilt laten verhelpen. De medewerkers van dit bedrijf uit Breda vertellen u graag meer over de mogelijkheden van alle diensten en plannen graag een afspraak voor u in. Uiteraard kunt u geheel vrijblijvend meer informatie aanvragen. En bent u overtuigd van de werkzaamheden? Dan vraagt u gewoon een offerte aan! De contactgegevens staan op de website van BODIMA.