Leensjop
Image default
Dienstverlening

Douglas Jones tegels koopt u bij deze selected dealer

Wanneer u behoefte heeft aan een luxueuze uitstraling van het interieur in uw woning, is de showroom van Fravo Tegels in Dordrecht echt iets voor u. Bij deze tegelzaak koopt u Douglas Jones tegels uit Spanje. Douglas Jones is onderdeel van de Porcelanosa-groep, die bekendstaat om prachtige tegels met exclusieve designs. De tegels worden gemaakt in de mooiste aardewerken kleuren, die goed passen in ieders interieur. Bovendien zijn er tegels voor vloeren en wanden, zodat u eenheid of een mooi contrast creëert in de diverse ruimtes in uw woning. Gaat u voor Douglas Jones tegels een bijzonder relief of tegels met een houten look? Bekijk het in de showroom.

De tegels legt u zelf of schakel voor het gemak een vakkundige tegelexpert in

Als u de tegels in Dordrecht bij Fravo Tegels koopt, heeft u twee opties. Uiteraard is het mogelijk dat u zelf de huidige vloer verwijdert of de muren gereedmaakt voor de tegels, waarna u de Douglas Jones tegels zelf aanbrengt. Vindt u gemak en vakmanschap belangrijk? Schakel dan een tegelexpert van deze tegelshowroom in. Die legt de tegels mooi op uw vloer of brengt ze strak aan op uw muren, zodat u hier verder geen werk aan heeft. Zo geniet u binnen de kortste keren van een exclusieve uitstraling in uw huis.

Breng een bezoek aan de showroom en kies exclusieve tegels uit

Ga langs bij de showroom van Fravo Tegels in Dordrecht (Zuid-Holland) en koop de prachtigste tegels van Douglas Jones. De medewerkers van de tegelzaak denken graag mee over de juiste tegels voor in uw woning en laten u met veel plezier alle mogelijkheden zien. Het is uiteraard ook mogelijk om een offerte aan te vragen in de winkel of via de klantenservice. Neem gerust contact op met de winkel om uw wensen te bespreken. Voor u het weet, heeft uw interieur een exclusieve, Spaanse uitstraling.