Leensjop
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zonder moeite vervanging voor zwangerschapsverlof vinden

Wanneer een medewerker zwanger raakt, zal ze ongeveer vier maanden niet kunnen werken. Tijdens dit zwangerschapsverlof zul je dus een geschikte vervanging moeten vinden. De taken van de medewerker blijven namelijk liggen. Een medewerker vinden die de juiste ervaring heeft én een korte periode wilt komen werken is echter niet zo makkelijk. Om toch een geschikte vervanging tijdens het zwangerschapsverlof te vinden, kun je bemiddelingsbedrijf Four Months inschakelen. Deze experts vinden snel en efficiënt een geschikte vervanging tijdens het zwangerschapsverlof. Hier lees je hoe dit precies in zijn werk gaat

Een vacature opstellen

Samen met de experts heb je eerst een gesprek. Tijdens dit gesprek wordt de functie van de medewerker besproken. Hierop gebaseerd wordt een goede vacature opgesteld. De experts kunnen hier aan jou vragen wat jouw eisen zijn voor de nieuwe medewerker. Op deze manier zijn zij er goed van bewust waar jij naar op zoek bent. Na dit gesprek hoef jij zelf niet meer op zoek naar kandidaten. Dit wordt namelijk voor jou gedaan.

Op zoek in een breed netwerk

Het netwerk van de experts bestaat uit medewerkers die werken in verschillende sectoren zoals, communicatie, marketing en HR. De opgestelde vacature zal in dit netwerk uitgezet worden. Ook zal er actief gezocht worden naar de beste kandidaten voor de functie. Alle sollicitanten worden beoordeeld op basis van het profiel dat jullie samen hebben opgesteld.

Vind de juiste kandidaten

De bemiddeling experts zullen ook al een eerste selectie van kandidaten maken. Op deze manier krijg jij alleen kandidaten te zien die echt goed bij de functie en het bedrijf passen. Dit scheelt jou weer veel tijd en werk. De kandidaten worden eerst uitgenodigd voor een gesprek en daarop beoordeeld. Jij ontvangt daarna een voorstel met de beste medewerkers die allemaal passen bij de functie eisen. Hier kun jij een kandidaat uit kiezen die de vervanging tijdens het zwangerschapsverlof zal zijn. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Four Months.

https://fourmonths.nl/