Leensjop
Image default
Zakelijke dienstverlening

Hoe het API platform verbindt

Een API platform geeft u in één klap veel meer controle over al uw applicaties. U maakt gebruik van een modern integratieplatform dat verschillende applicaties samenweeft tot één overzichtelijk geheel, net zoals bijvoorbeeld een sok of trui uit verschillende draden bestaat. Het API platform zorgt voor een overkoepelend systeem waarin iedere losse app plaatjes heeft. De functionaliteiten van elke applicatie blijven voor 100% bewaard, terwijl de werking van het netwerk als geheel er alleen maar verder op vooruitgaat. In feite is het installeren van een integratieplatform een grote win-winsituatie. Niet alleen hebt u met een iPaaS systeem van datagigant Datacon meer flexibiliteit, uw informatie wordt ook efficiënter opgeslagen en herverdeeld. Het opslaan en opvragen van informatie wordt heel simpel.

Uw bedrijf digitaal transformeren

Het transformeren van de digitale bedrijfsomgeving met behulp van een geavanceerd integratieplatform heeft de toekomst. De digitale enterprise service stelt u in staat om data te koppelen, te ontsluiten en met anderen (bijvoorbeeld klanten) te delen. Het API platform van Datacon – gevestigd in Tilburg – beïnvloedt niet de applicatie zelf, maar wel hoe deze zich tot elkaar verhouden. In plaats van dat er enkele tientallen connecties zijn tussen applicaties, kan dit aantal al heel snel worden teruggedrongen tot minder dan tien. Minder connecties betekent een overzichtelijkere opslag en minder kans op overbelasting. Ontstaat er een probleem? Dan is dit ook vrij eenvoudig te lokaliseren.

Verbeteren en ordenen van klantcontact

Een API platform of integratieplatform helpt u om contact op te bouwen met uw klanten en dit contact ook te bewaken. Op die manier is de klantervaring te optimaliseren. Kiest u voor een gerespecteerd bedrijf, zoals Datacon, dan kiest u voor gestroomlijnde en efficiënte diensten. U krijgt een integratieplatform waar u ‘U’ tegen zegt. Ook kunt u de data van uw partners automatiseren en inpassen in uw API platform, voor een nóg krachtigere samenwerking.