Leensjop
Toerisme

BESTE AQUAPARKS IN BULGARIJE

Waterparken in Bulgarije. Trakteer uzelf op een onvergetelijke zomervakantie, voor u en het hele gezin.

Aquapark “Action” is gelegen in de stad Sunny Beach – het is het eerste water- en entertainmentcomplex, gelegen op een oppervlakte van meer dan 30.000 vierkante meter, aan de hoofdweg Burgas – Varna, een paar minuten van het Sunny Beach-complex. Het park heeft een capaciteit van ongeveer 3000 mensen. Action Aquapark richt zich op plezier, adrenaline en hoge snelheden. Het parkproject is gemaakt door het Spaanse bedrijf Action Park Multiforma Grupo.

Waterpark Aqua Paradise ligt in de stad Nessebar en is het grootste en meest aantrekkelijke waterpark in Bulgarije. In 2009 werd het park gereconstrueerd, nu maakt het indruk met zijn grootte, het park is aangevuld met 20 nieuwe unieke attracties. Alleen hier ervaar je het plezier van “Rafting in the river”, dat je meeneemt naar de wereld van hoge adrenaline, waarbij je de kracht van de golven meet. Je avontuur gaat verder op supersnelle extreme glijbanen en eindigt in de kalme wateren van de Lazy River of Paradise Island. Dit zijn plekken om te ontspannen met persoonlijke service, een zwembad met waterbehandelingen, massages en jacuzzi. Als u deze procedures heeft ervaren, ervaart u comfort, luxe en rust. Hier rust je alsof je in het paradijs bent. Bezoek op de heetste dagen de Mediterranean Bar met een enorme selectie cocktails, alcoholische en niet-alcoholische dranken.

Waterpark Aqua Planet bevindt zich in de stad Primorsko. In het ultramoderne Aqua Land is er een bar “Detsky Mir”, waar ze gekoeld ijs aanbieden, een snackbar, een bar “Ostrova”, een restaurant “Primorsko”, fastfood, pizza. Hier kunnen kinderen glijbanen rijden met indrukwekkende namen: Octopus, Cobra, Black Hole, Elephant, Clown, Kamikaze, Dryer, Family Hill, Tsunami, Slow rivier”. Er is ook de grootste overdekte sporthal van Bulgarije met 1000 zitplaatsen, uitgerust met de modernste audiovisuele apparatuur, multimedia, een perscentrum, een multifunctioneel centrum voor handbal, volleybal, tennis, basketbal en dans.

Waterpark Aquapolis bevindt zich in Golden Sands. Het pretpark Aqua Polis, het mooiste waterpark van Oost-Europa, is het eerste in Bulgarije, gebouwd in een unieke Moors-mediterrane stijl. Het is gelegen in het noordwestelijke deel van het resort Golden Sands, aan de hoofdweg van het Riviera-complex naar het resort Albena. Het waterpark ligt in een bos met een onvergetelijk uitzicht over de zee en het gehele resortcomplex.

 Aquapark “Kuban” is gelegen in de badplaats Sunny Beach. Dit entertainmentcentrum op het terrein is elke dag geopend van 09:00 tot 18:00 uur en opent zijn deuren voor sensatiezoekers en plezierliefhebbers. Hier, onder de zachte Bulgaarse zon, kunt u de hele dag doorbrengen zonder moe te worden. Een dag is niet genoeg om alle attracties van Aqua Park “Kuban” te proberen. Bij de poolbar kunt u genieten van verse cocktails, limonade of gewoon een kopje koffie drinken.

goedkope vakantie september

https://www.dergatsjev.be/2020/07/bulgaria-aqua-paradise-resort-goedkope.html