Leensjop
Image default
Industrie

Gebruik het juiste diamantzaagblad voor uw werkzaamheden

Of u nu werkt met beton, harde staalsoorten of harde steensoorten, met een diamantzaagblad zaagt u overal moeiteloos doorheen. U zaagt zo altijd netjes recht, zonder dat er oneffenheden ontstaan. Bij Diacom vindt u diverse soorten zaagbladen, geschikt voor ieder materiaal. Dit zijn complete machines, maar ook onderdelen hiervoor. Als u een specifiek apparaat of onderdeel zoekt, krijgt u advies op maat. Diacom levert namelijk hoogwaardige apparaten en onderdelen, waar ze veel ervaring mee hebben. U kunt hier bijvoorbeeld terecht voor diamantzaagbladen voor diverse materialen. Ook de machine die u gebruikt is van belang, want voor een sterkere machine heeft u een minder hard diamantzaagblad nodig dan voor een machine met minder wattage.

Laat ieder jaar een grondige keuring op uw machine uitvoeren

Of uzelf nu thuis werkt met een diamantzaagblad, of dat u het blad binnen uw bedrijf wilt gebruiken, het is belangrijk dat u altijd gereedschappen met een hoge kwaliteit gebruikt. Laat daarom een ervaren keurmeester ieder jaar naar uw gereedschappen kijken. De ervaren keurmeesters van Diacom keuren uw gereedschappen altijd volgens de strenge NEN 3140 norm. Hierin zijn de voorwaarden voor veilig werken met gereedschap vastgesteld. Ook na een reparatie door Diacom wordt uw gereedschap volgens de NEN3140 normen gecontroleerd. Zo is uw machine altijd in goede staat, zodat u er veilig mee kunt werken.

Gebruik de kennis van deze experts

Zoekt u een specifiek diamantzaagblad, maar kunt u deze niet vinden in het ruime aanbod? Laat uw diamantzaagblad dan op maat fabriceren! Deze specialist maakt namelijk al jarenlang diamantzaagbladen op maat voor allerlei soorten bedrijven. U bepaalt zelf wat de afmetingen en andere specificaties zijn, hierin is deze specialist zeer flexibel. Voordat deze specialist aan de slag gaat, krijgt u persoonlijk advies van de ervaren technische adviseurs van dit bedrijf. Dankzij deze expertise en de goede service van dit bedrijf heeft u het juiste gereedschap snel in huis.

https://www.diacom.nl/b2c/