Leensjop
Woning en Tuin

Broste servies

Broste servies is hét servies voor de keuken in Scandinavische woonstijl. Zowel het uitgebreide aanbod van dit merk als de unieke uitstraling van elk onderdeel van het servies zorgen voor een leuke afwerking van de inrichting van de keuken. Er bestaan heel wat mogelijkheden bij een merk als Broste – of men nu op zoek is naar nieuwe borden of leuke glazen – en altijd ben je zeker van de beste kwaliteit!

 

Van soepborden tot glazen

Broste is een Deens merk dat zich specialiseert in alle soorten servies – en natuurlijk is de Scandinavische invloed bij deze elementen duidelijk merkbaar. Er zijn heel wat verschillende productreeksen, elk met hun eigen karakteristieken en voordelen. De Grod reeks oogt bijvoorbeeld erg sober, mede door het gebruik van enkele kleuren als wit en bruin, maar het natuurlijk design en de subtiele kleurschakeringen zorgen niettemin voor servies dat perfect in een Scandinavische of landelijke woning past. Kommen, melkkannen en dipschalen, er zijn geen grenzen.

Andere reeksen, zoals Nordic Sand en Nordic Sea, gaan dan weer iets meer de ambachtelijk kant op. Een espressokopje met golvende bovenrand, een verouderd uiterlijk en een asymmetrisch maar wel prachtig ontwerp staat ideaal in een klassieke of landelijke keuken. Er zijn ook dinerborden, botervlootjes en kommen binnen dezelfde productreeks, zodat je gemakkelijk een uniform servies kan vormen. Nordic Sea kenmerkt zich dan weer door het gebruik van een natuurlijke tint blauw, die bij geen enkel stuk servies hetzelfde is. Ook witte strepen op de borden en de zijkant van tassen en kommen zijn een duidelijk kenmerk van Nordic Sea.
 

Natuurlijke materialen van Broste servies 

Broste servies garandeert niet enkel veel keuze op het vlak van design, ook kiest het bedrijf ervoor om zo dicht mogelijk bij de natuurlijk vorm van materialen te blijven tijdens het productieproces. Zo krijgt de keuken een opvallende, unieke uitstraling. Niettemin ben je zeker van een uitstekende kwaliteit bij al het servies van Broste, een merk dat reeds sinds 1955 bestaat en iedereen de kans geeft om het interieur van de keuken een extra dimensie te geven.