Leensjop
Dienstverlening

Een auto aankoopkeuring uitgevoerd door professionals

Bij het kopen van een tweedehandsauto vraag je je vast wel eens af of alles het nog wel doet. Maar hoe controleer je dit? Dit is mogelijk door middel van een auto aankoopkeuring. Tijdens deze keuring worden diverse onderdelen van de auto door een professional gekeurd. Zo weet je nog voordat je de auto ook daadwerkelijk gaat kopen of het voertuig veel mankementen heeft en of het de prijs dus waard is. Een specialist op het gebied van autokeuringen is Mijn Autocoach. Door hun vele praktijkervaring en team van professionele autocoaches, weten zij precies waar je op moet letten bij een tweedehandsauto.

Een grondige keuring in zes stappen

Tijdens een auto aankoopkeuring van Mijn Autocoach wordt het voertuig op zes punten gekeurd. Zo bekijken ze of de voertuigdocumentatie van de auto in orde is. Denk hierbij aan het onderhoudsboekjes, garagefacturen en de tellerstand. Daarnaast controleren ze de hefbrug. Hierbij wordt er gekeken naar de staat van de uitlaat, vering, remmen en banden. Daarna wordt het interieur van de auto gecheckt op slijtage en kijken ze of alle elektronica nog werkt. Ook het checken van het schadeverleden en het uitlezen van computers behoren tot hun taken. Daarnaast maken de medewerkers van dit bedrijf een proefrit met de auto. Zo kan er gekeken worden of bijvoorbeeld de motor en de versnellingsbak nog in goede staat zijn. De volledige keuring duurt ongeveer anderhalf uur en kan binnen 24 uur na aanvraag op locatie uitgevoerd worden. Daarnaast hoef je zelf niet aanwezig te zijn tijdens de keuring, maar dit mag natuurlijk wel.

Informeer naar de mogelijkheden

Nadat de autocoaches van Mijn Autocoach de auto aankoopkeuring hebben uitgevoerd, krijg je een technisch verslag met persoonlijke toelichting. Hierin staan alle punten die zijn gekeurd en wordt direct na de keuring met jou doorgenomen. Wanneer je niet aanwezig bent tijdens de keuring, krijg je telefonische toelichting en wordt het verslag per e-mail opgestuurd. Wil je er zeker van zijn dat je een tweedehandsauto koopt die nog in goede staat is? Schakel dan de professionals in van Mijn Autocoach en laat de auto keuren. Wil je informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met hen op.

https://www.mijnautocoach.nl