Leensjop
Dienstverlening

Installeer een videowall in uw bedrijfspand

Een videowall is een muur met meerdere displays of projectoren. Deze displays of projectoren worden voorzien van data en videosignalen. U kunt er hierbij zelf voor kiezen of u op elke scherm iets anders laat zien of dat u er één geheel van maakt. In uw bedrijf kan een dergelijke videowall u helpen real time data in de gaten te houden. Bovendien kunt u het gebruiken voor presentaties of om simpelweg uw bedrijfslogo op te laten zien. Wat uw doelen ook zijn; met de videowall oplossingen van Digital Signage Store worden uw ideeën omgezet naar werkelijkheid. Dit bedrijf is gespecialiseerd in ieder type videowall en kan alles wat u wil voor u verzorgen. De mogelijkheden van een videowall zijn namelijk eindeloos.

Van advies tot installatie

Wanneer u het bedrijf Digital Signage Store inschakelt om uw videowall te realiseren, kunt u rekenen op volledige ontzorging. Van advies tot installatie staat dit bedrijf u met raad en daad bij. Om een duidelijker beeld te krijgen bij wat dit bedrijf te bieden heeft, kunt u hen bezoeken in de showroom. Hier ziet u de diverse videowall displays, de processors, de controllers en de werking van de software met eigen ogen. De medewerkers van Digital Signage Store vertellen u graag meer over de mogelijkheden als u langskomt.

Transparantie en betrouwbaarheid staan voorop

Bij Digital Signage Store staan transparantie en betrouwbaarheid voorop. Vraagt u een offerte aan bij hen? Dan kunt u erop rekenen dat hierin alles mee is genomen. Op deze manier weet u van tevoren precies wat u te wachten staat en komt u niet voor verrassingen te staan. Onverwachte kosten of berekeningen achteraf worden bij dit bedrijf nooit gemaakt. U kunt er dus op vertrouwen dat u bij Digital Signage Store in goede handen bent. Hangt er binnenkort ook een videowall in uw bedrijfpand?

https://www.digitalsignagestore.nl/