Leensjop
Image default
Woning en Tuin

Exotische en stoere woonaccessoires voor een bohemian interieur

Wil je een uniek interieur? Binnen de bohemian woonstijl kan eigenlijk alles en is niets te gek. Er worden verschillende items, stijlen en kleuren gecombineerd tot een uniek geheel. De meubels hebben exotische invloeden en stoere woonaccessoires mogen niet ontbreken. De stoere woonaccessoires vertellen vaak een verhaal. Het zijn bijvoorbeeld items gekocht tijdens een verre reis, prachtige tweedehands items die een nieuw leven hebben gekregen of familiestukken met een verhaal. Zo zorg je ervoor dat jouw interieur er net even anders uitziet.

Bohemian interieur

Een bohemian interieur is uitgesproken en heeft allerlei exotische invloeden. Je ziet persoonlijkheid terug in dit interieur en vaak is het een mix van allerlei stijlen en items. Stoere woonaccessoires met buitenlandse invloeden en felgekleurde prints komen vaak terug in deze woonstijl. Je ziet voornamelijk natuurlijke materialen, zoals hout en rotan. Eigenlijk zijn alle kleuren welkom, maar vooral rustige en groene tinten zie je vaak. Veel grote planten zijn kenmerkend voor deze woonstijl.

Stoere woonaccessoires

Stoere woonaccessoires kunnen niet ontbreken in een bohemian interieur. Op zoek naar items met een buitenlandse invloed? Dan kun je kiezen voor Nepalese potten en kruiken. Iedere pot is handgemaakt en daardoor uniek. Ze hebben een doorleefde uitstraling en zien er goed uit met een bos droogbloemen. Ook andere unieke items verrijken je bohemian interieur. Denk bijvoorbeeld aan een ouderwetse spiegel met een houten frame of een lantaarn met daarin een lamp.

Leuke webshop

In de webshop Stoer en Sober vind je allerlei stoere woonaccessoires om persoonlijkheid aan jouw bohemian interieur toe te voegen. Het assortiment is divers en er is voor iedereen wat te vinden. Wanneer je op zoek bent naar een specifiek item, kun je ook bij deze webshop terecht. De experts helpen je namelijk om een bijzonder item te bemachtigen waar je al langere tijd je zinnen op hebt gezet.