Leensjop
Business / Financial Services

Een e-sigaret bestel je op Mr-joy

Op Mr-joy.nl is de online webshop voor alle Mr-joy producten. Op deze website worden alleen de nieuwste en de beste e-sigaretten en accessoires verkocht.

Elke merk of onderdeel op Mr-joy.nl is voorzien van de CE kenmerkt die getuigd van de kwaliteitsstandaard van de Europese Unie onder de ROHS richtlijnen. Daarom zijn alleen de beste hardware en onderdelen per merk verkrijgbaar op Mr-Joy.nl. Op MR.Joy.nl vindt je merken zoals Justfog, Joyetech, Eleaf, Vaporesso, Smok, Wismec, espire en Joy-go. J e kan hier alle losse onderdelen zoals mods, batterijen, coils en mondstukjes kopen tegen de beste prijzen. Wat je op Mr.Joy.nl koopt is verzekerd van kwaliteit en is 100% vrij van schadelijke stoffen.

Op Mr-Joy.nl kan je e-liqiuds van de merken American stars, dragon vape, dinner lady, vampire vape, cutwood en mr.joy enz vinden.

Wil je stoppenmet roken? of wil je beginnen met roken? Mr.Joy.nl heeft voor iedereen de juiste e-sigaret kit. Je heb zelfs de mogelijkheid om je e-sigaret samen te stellen. Mr-Joy geeft duidelijk en simpele informatie die je nodig heb als beginner en ervaren damper. 

Op Mr-Joy.nl kun je op verschillende manieren je bestelling veilig online betalen met iDeal, PayPal en Mister Cash / Sofort banking. Alle items die je voor 17:00 besteld indien op voorrood worden binnen 24 uur gratis bezorgd door PostNL. Daarnaast kun je ook van de afterpay service gebruik maken om te bestellen op Mr-Joy.nl. Dit is een volledige achteraf betaalproces uit waarbij je een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om de geleverde producten binnen 7 dagen te betalen.