Leensjop
Bedrijven

Een patent aanvragen om uw merk te beschermen

Bent u eigenaar van uw eigen bedrijf? Dan wilt u niet dat uw huisstijl, logo, naam of merknaam van uw product gekopieerd wordt door anderen. U voorkomt door te kiezen voor het tijdig aanvragen van een patent bij een specialist. De specialisten van IPecunia Patents hebben de juiste kennis in huis om op de best mogelijke manier uw merk te laten vastleggen. U ontvangt strategisch advies via IPecunia Patents of u wel of niet moet octrooieren. Dat hangt af van veel factoren. Door deze specialist in te schakelen, bent u verzekerd van eerlijk en objectief advies. Voor een uitvinding die technisch toepasbaar is, kunt u kiezen voor octrooi bescherming.

Met een octrooi kiest u voor de bescherming van uw product

Heeft u een uniek product bedacht? Of heeft u een nieuw technisch proces verbeterd in uw productieproces? U kunt octrooi bescherming krijgen voor een uitvinding die technisch toepasbaar is, niet voor de hand ligt en nieuw is. Een patent kunt u aanvragen voor maximaal 20 jaar. Door te kiezen voor octrooi bescherming heeft u patent op uw product of proces. Dit levert u als voordeel op dat anderen er niet van door mogen gaan met uw idee. Maar hoe gaat het aanvragen van een patent in zijn werk? Schakel hiervoor de hulp in van IPecunia Patents, een specialist die u eerlijk, objectief en strategisch advies geeft.

Waarom een patent aanvragen?

Stelt u zich eens voor. U heeft een innovatief product of proces bedacht, dat nog niet eerder op de markt is gebracht. Maar wat nu als iemand anders er met uw idee van door gaat? Dit wilt u uiteraard voorkomen met een octrooi bescherming. Kies daarom voor het aanvragen van een patent en bescherm uw idee. Maar hoe doet u dit? Neem hiervoor contact op met een specialist als IPecunia Patents. Zij weten exact wanneer u wel of niet een patent dient aan te vragen. Ze denken met u mee en geven u advies over welke strategie in uw geval het meest geschikt is.