Leensjop
Zakelijke dienstverlening

Maak 100% impact met een animatievideo

Complexe informatie tastbaar maken kan lastig zijn. Maar heb je er ooit over nagedacht om een animatie te laten maken? Een animatievideo die jouw boodschap op een krachtige manier overbrengt, waardoor je 100% impact maakt? Een video die op een laagdrempelige manier jouw verhaal inzichtelijk maakt? Maak dan een afspraak met Playforward. Zij zijn gespecialiseerd in het produceren van verschillende video’s, zoals animatievideo’s, interactieve video’s en bedrijfsvideo’s, en realiseren jouw video binnen één maand. Lees snel verder als je meer wilt weten over het laten maken van animaties.

Met een animatievideo breng jij jouw verhaal duidelijk over

Jij wilt een zo compleet mogelijke boodschap overbrengen naar jouw doelgroep. Dan past een animatievideo perfect. Waarom? Met een animatie weet jij de kijker op een simpele én aantrekkelijke manier te interesseren. Bovendien presenteer jij jouw verhaal op originele wijze, waardoor de kijker ook geïnteresseerd blijft. Of je nu een lastig productieproces wilt uitleggen, een nieuw product presenteert of een nieuw beleidsplan wilt toelichten: door een animatie te laten maken, breng jij jouw verhaal duidelijk over.

Binnen één maand een animatie A tot Z laten maken

Je bent eruit en je wilt een animatie laten maken waar je 100% impact mee maakt. Dan realiseert Playforward binnen één maand jouw animatievideo van A tot Z. Hoe zij dit doen, leggen we je graag uit. In de eerste week vindt er een brainstormsessie plaats waarin jouw ideeën worden besproken en er een script tot stand komt. Vervolgens maken zij een stijlontwerp en krijgt de video tijdens het animeren echt vorm door een voice-over, muziek en geluidseffecten toe te voegen. Na een finishing touch is de eerste versie af die jij beoordeelt. Daarna wordt de feedback verwerkt en zodra jij tevreden bent, ontvang jij jouw eindresultaat. Als je wilt, helpt Playforward jou met het publiceren van de animatievideo. Interesse? Bespreek gerust eens de mogelijkheden voor jouw animatievideo.