Leensjop
Dienstverlening

Een podium huren voor uw evenement

Een podium huren voor uw evenement kan erg aantrekkelijk zijn. Uw verjaardag, buurtfeest of festival kan door het huren van een podium nog feestelijker worden. U kunt uw gasten vermaken met de nodige livemuziek of andersoortige optredens. Wat dacht u bijvoorbeeld van een talentenjacht of een toespraak tijdens een bruiloft of verjaardag? Door de optredens op een podium plaats te laten vinden, zal het entertainment nog meer opvallen en wordt uw evenement nog spraakmakender.

Een mobiel podium huren heeft zo zijn voordelen

U kunt bij het huren van een podium ervoor kiezen om een mobiel podium te huren. Deze mobiele podiums hebben het grote voordeel dat ze makkelijk verplaatsbaar zijn. Doordat ze zich in grote trucks bevinden zijn ze zo goed als direct klaar: een mobiel podium is binnen vijftien minuten opgezet en ook zo weer afgebroken. De podiums zijn, doordat ze zich in vrachtwagens bevinden, goed te verplaatsen en kunnen ook makkelijk over de weg worden vervoerd.

Uw podium laten ‘oppimpen’

U kunt het podium dat u huurt laten versieren en inrichten zoals u dit zelf wilt. Bij Douven Verhuur kunt u kiezen uit verschillende soorten podiums. U kunt er kiezen voor een Peterbilt Showtruck, een Mobiel Podium met aanhangwagen of voor een Mobiel Podium met motorwagen. Deze drie soorten mobiele podiums kunt u vervolgens helemaal laten thematiseren zodat het podium bij uw evenement past. Sterker nog, het mobiele podium vormt een echte eyecatcher.

Het mobiele podium vervoeren

Bij Douven Verhuur leveren ze de mobiele podiums zelf. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van een tussenpartij, is de levering van het mobiele podium extra betrouwbaar. De podiums kunnen 24 uur per dag naar u getransporteerd worden. U bent er hierdoor zeker van dat het podium op tijd op bestemming arriveert. Ook het onderhoud van de verschillende podiumwagens wordt intern geregeld.

https://douvenverhuur.nl