Leensjop
Bedrijven

Ontdek de mogelijkheden om aluminium te bedrukken

Wist u dat u alle mogelijke objecten van aluminium kunt bedrukken? Een naambord, display of Rvs- behuizing kan prima worden voorzien van uw logo, tekst of typenummer in één of meerdere kleuren. Artisan Printing Service heeft zich gespecialiseerd in het bedrukken van metalen en kunststoffen objecten in alle mogelijke vormen en maten. U kunt hier uw aluminium bedrukken met uw persoonlijke tekst of afbeelding. Dankzij het gebruik van twee componenteninkt wordt er een krasbestendig en slijtvast resultaat gerealiseerd voor een jarenlang behoud van kleur en uitstraling.

Techniek en vakmanschap

Door het gebruik van diverse druktechnieken en de jarenlange kennis en ervaring van Artisan Printing Service zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Door middel van foliedruk, zeefdruk en tampondruk wordt uw logo of tekst prachtig weergegeven. Aluminium bedrukken met behulp van een digitale printer behoort ook tot de mogelijkheden. Hiermee krijgt u een haarscherp resultaat van uiterst hoge fotokwaliteit. Deze techniek kan het beste worden toegepast op geanodiseerd, gecoat of in kleur gespoten aluminium. Heeft u vragen over her bedrukken van aluminium met uw logo? Neem dan contact op met de professionele medewerkers voor advies en ontdek wat de mogelijkheden zijn.

Ontdek de goede service

Meer dan dertig jaar geleden werd de basis voor het huidige bedrijf gelegd. Er werd gestart met het op de markt brengen van tampondrukmachines. Door de vraag naar nieuwe drukmogelijkheden vanuit de markt, kwam het accent op het bedrukken van objecten te liggen en inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een plaats waar gewerkt wordt vanuit de kennis en ervaring van al die jaren. Artisan Printing Service ziet het als uitdaging een optimaal drukresultaat te realiseren op moeilijk te bedrukken materialen. Aluminium bedrukken is daar een onderdeel van. Wilt u de creatieve bedrukkingen met eigen ogen bekijken? Ga dan naar de website, waar u een online portfolio vindt die u beslist zal inspireren.

https://www.artisan.eu/nl/