Leensjop
Dienstverlening

Een SPAL ventilator biedt u goede verkoeling in uw auto

Verkoeling in de auto is erg belangrijk. Toch hebben veel mensen dit niet helemaal op orde. Bent u bekend met de producten van het merk SPAL? Zij staan bekend om hun toepassingen die te maken hebben met koelen. Al sinds de jaren ’50 zijn zij gespecialiseerd in het ontwikkelen van een koelventilator voor in de auto. Een SPAL ventilator beschikt over erg veel kracht, maar vraagt tegenwoordig nog nauwelijks energie van de motor. Om hun producten wereldwijd aan te bieden, hebben zij enkele bedrijven aangewezen als een soort van partner. Deze bedrijven worden Original Equipment Manufacturers (OEM) genoemd, wat wil zeggen dat zij de producten van SPAL mogen verkopen en installeren. RDN uit Waalwijk is zo’n bedrijf. Bij hen kunt u terecht voor de aanschaf van een gebruiksvriendelijke SPAL ventilator die uw auto lekker koel houdt. Ideaal toch?

De monteurs installeren de ventilator op zorgvuldige wijze

Wanneer u gebruik wilt maken van de diensten van RDN, bent u verzekerd van producten van topkwaliteit én een uitstekende service. De medewerkers adviseren u graag over de SPAL ventilator en bouwen deze op zorgvuldige wijze in uw auto. Er zijn diverse mogelijkheden voor de bevestiging van de ventilator. Er kunnen kunststof pinnen gebruikt worden, maar ook metalen bevestigingstrips zijn een optie. Tevens is het mogelijk om een kunststof gedeelte toe te passen waarin de ventilator wordt gezekerd. De bevestigingsmethode is afhankelijk van de oppervlakte en diepte die beschikbaar is in uw auto. Om die reden worden deze factoren voorafgaand aan de installatie van de ventilator gemeten door de professionele monteurs van deze specialist.

Neem contact op met de specialist

Wilt u graag een SPAL ventilator laten installeren? Neem dan contact op met een van de deskundige medewerkers van RDN. Zij geven u graag een advies op maat en bieden u een inkijkje in de mogelijkheden. De contactgegevens van dit bedrijf vindt u op hun website. Tevens ziet u hier referenties van eerdere projecten, zodat u een beeld heeft van de opties die zij bieden.

https://rdnbv.nl/