Leensjop
Image default
Beauty en verzorging

Een tragus- en helixpiercing waar je “U” tegen zegt

Wil je een tragus- en helixpiercing kopen? Een heel verstandige keuze: dit zijn oorbellen die je op verschillende manieren dragen kunt. Ze zijn makkelijk te bevestigen in het oor en er ook weer makkelijk uit te halen. De leukste exemplaren oorbellen vind je bij Aramat Jewels. De oorbellen in deze selectie omvatten onder meer de tragus- en helixpiercing, maar je komt er ook andere oorbellen tegen, bijvoorbeeld van 925 sterling zilver. Uitgebreid rondneuzen in dit ontzettend grote en fraaie aanbod wordt van harte aangeraden. De sieraden zijn zeer betaalbaar en van hoogwaardige kwaliteit. Zo zijn de tragus- en helixpiercings stuk voor stuk gemaakt van chirurgisch staal. Chirurgisch staal is roestvrij en bovendien steriel. Het voorkomt dat het gaatje in je oor zal gaan ontsteken. Het chirurgisch staal kan tegen een stootje en ziet er ook nog fraai uit. Wist je dat de kleur van dit staal niet verloren gaat? De fraaie glans blijft.

Voor ieder meisje en elke vrouw wat wils

Aramat Jewels is er speciaal voor iedere vrouw en speciaal voor ieder meisje. Ook voor mannen zijn er fraaie sieraden te vinden, al zal je een man niet snel met een tragus- en helixpiercing zien. Ben je op zoek naar een fraaie ketting of een bijzondere armband? Dan zal de webshop je niet teleurstellen. Ben je op zoek naar een sieraad met een fel kleurtje, of hou je juist van een metallic look? Het kan allemaal: sober en bont, simpel en complex. De zilveren sieraden zijn van 925 sterling zilver. De tragus- en helixpiercing is, zoals gezegd, van chirurgisch staal.

Bestel een oorbel in de webshop

Bestel je een tragus- en helixpiercing in de webshop? Dan wordt deze geheel kosteloos naar je toegezonden. Dat geldt ook voor de andere sieraden die je in de webshop tegenkomt. Alle bestellingen worden zo snel mogelijk verwerkt: voor alle bestelling die voor 16:00 zijn geplaatst, geldt dat ze diezelfde avond nog het warenhuis zullen verlaten en je kant opkomen.

https://www.aramatjewels.com/