Leensjop
Image default
Zakelijk

Goed zitten op een Ahrend bureaustoel

Dit merk, de Ahrend bureaustoel, is een zeer groot en bekend merk. Vooral de Ahrend 2020 stoelen zijn stoelen die “Het nieuwe Werken” goed ondersteunt. Doordat deze stoel makkelijk in te stellen is, kan iedereen hierop plaatsnemen. Met slechts een paar handelingen kan de rugleuning en de armleuningen versteld worden. Tevens is dit model makkelijk in hoogte verstelbaar. Na de pandemie zijn veel bedrijven overgestapt op het flexwerken. Voor veel werknemers is dit een geweldige oplossing. Zij kunnen makkelijk overal plaatsnemen in een bedrijf. Zo zijn er geen vaste plekken meer en is iedere stoel makkelijk in te stellen om goed achter een bureau te kunnen zitten. 

Mauron heeft een zeer groot assortiment

Het assortiment wat je bij Mauron kan vinden is enorm. Hier zijn diverse tweedehands en refurbished kantoorartikelen te vinden die zeker nog een tweede ronde mee kunnen gaan. Vooral een refurbished Ahrend bureaustoel zijn hier in diverse soorten en modellen te vinden. Zo is er een keuze uit deze stoelen in stoffen uitvoering, maar ook een kunstleren zitting bestaat uit de mogelijkheden. 

De stoelen die hier bij Mauron binnen komen worden eerst goed nagekeken. De zitting wordt goed nagekeken en mocht de kwaliteit niet goed meer zijn komt er een nieuwe stoffering op. Er kan eventueel een keuze gemaakt worden uit 14 verschillende kleuren. Op een nieuwe stofferingen komt ook nog eens vijf jaar garantie. Zo weet je zeker dat je geen kat in de zak koopt. Meer weten over het assortiment van Mauron, neem dan een kijkje op deze website of neem contact op met de medewerkers.