Leensjop
Zakelijke dienstverlening

Groepsverblijf in Brabant midden in de natuur

Op zoek naar een groepsverblijf in Brabant midden in de natuur? Dan bent u bij De Buitenhorst aan het juiste adres. Niet alleen ligt dit groepsverblijf in Brabant letterlijk midden in de natuur, namelijk naast Natuurgebied de Maashorst, ook bevindt u zich op een verbouwde boerderij. Als u met familie een lang weekend er tussenuit wilt kunt u de kinderen bezighouden door de boerderij te bezoeken. Ook kunt u gebruikmaken van de wellness en de jacuzzi. Bent u een buitenmens? Geen probleem, er zijn vele wandelroutes en buitenactiviteiten in de omgeving mogelijk. U kunt direct vanuit uw slaapaccommodatie de natuur in stappen en een heerlijke wandeling maken.

Wie zijn er welkom?

Alle soorten en maten groepen zijn welkom bij De Buitenhorst om gebruik te maken van hun groepsverblijf in Brabant. Er zijn drie grote accommodaties aanwezig voor overnachtingen. De Bosrand, De Ontginning en De Bonte Koe kunnen ruimte bieden aan respectievelijk 17, 24 en 26 personen. Zelfs grote groepen vrienden of familie zijn hier dus meer dan welkom. Bent u bent meer dan 26 personen? Dan is het mogelijk om meerdere accommodaties aan elkaar te koppelen zodat u gewoon met zijn allen van een lang weekendje weg kunt genieten. Dit groepsverblijf in Brabant biedt naast accommodaties voor groepen familie en vrienden ook mogelijkheden voor zakelijke gasten die bijvoorbeeld op zoek zijn naar bijzondere vergaderlocaties en teambuilding.

Zakelijke gasten

Ook als collega’s is het goed om er soms samen tussenuit te gaan. Dit hoeft niet per se in het kader van een teamuitje te zijn, maar kan ook gericht zijn op werken en teambuilding. Bij De Buitenhorst vindt u namelijk tal aan bijzondere vergaderlocaties waar u en uw collega’s gebruik van kunnen maken. Wat houdt dit in? U kunt kiezen uit verschillende bijzondere vergaderlocaties waar u van alle gemakken bent voorzien. Niet alleen is een verandering van omgeving soms erg gezond voor de werking van uw bedrijf en werknemers, u kunt midden in de natuur veel inspiratie en nieuwe ideeën opdoen. Ook is het een ideale omgeving om bij deze bijzondere vergaderlocaties aan teambuilding te doen door een overnachting te boeken en samen nog wat (buiten)activiteiten te ondernemen.