Leensjop
Image default
Woning en Tuin

Haal de natuur in huis met een unieke boomstamtafel!

Bent u op zoek naar een meubelstuk om een echte blikvanger in uw huis te creëren? Gaat uw voorkeur uit naar een meubel gemaakt met respect voor de natuur? Kies dan voor een boomstamtafel van iQonya! Dit bedrijf heeft een ruim aanbod houten tafels. Deze zijn allemaal uniek en gesneden uit een enkel stuk hout. Dit leidt tot prachtige vormen en een karaktervolle uitstraling. Elke tafel heeft dan ook een eigen vorm, afhankelijk van hoe de boom waarvan het hout is, groeide. De boomstamtafels worden gemaakt van verschillende soorten hout, van ceder tot olijf. Zo vindt u altijd de perfecte boomstamtafel die past bij uw interieur.

Prachtige houten tafels voor elke ruimte

In de ruime showroom van iQonya in Capelle aan den Ijssel vindt u een ruim assortiment unieke houten tafels. U vindt er een boomstamtafel voor elke ruimte. Zoekt u een grote eettafel om gezellig met familie en vrienden aan te dineren? Of zoekt u een mooie salontafel als pronkstuk van uw woonkamer? Misschien zoekt u wel een mooi bijzettafeltje? Ongeacht de functie, u vindt zonder twijfel de perfecte boomstamtafel van jeneverbes, eucalyptus of ceder. Het bedrijf is bovendien de enige Nederlandse importeur die meubels van deze houtsoorten aanbiedt, en dat tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Andere importeurs bieden u namelijk enkel meubels met Zuid-Aziatische houtsoorten.

Kies voor duurzame kwaliteit

Als u kiest voor een unieke boomstamtafel, wilt u natuurlijk zeker zijn dat deze met respect voor de natuur is geproduceerd. Elke tafel en ander meubelstuk bij iQonya wordt op ambachtelijke en duurzame manier gemaakt. Deze worden door ambachtslui in Turkije vervaardigd en vervolgens geëxporteerd naar Nederland. Zo bent u altijd zeker van een kwaliteitsvolle boomstamtafel. Bekijk dus snel het aanbod van tafels op de website van het bedrijf of bezoek hun showroom. Daar vindt u wel meer dan 200 exclusieve tafels, voor zowel consumenten als zakelijke klanten.

https://www.iqonya.nl/

Gerelateerde artikelen

Dé tuinarchitect voor een moderne tuin

Italiaanse tegels, zoals Kronos of Imola tegels, koopt u bij een specialist

Broste servies