Leensjop
Woning en Tuin

Ruim aanbod van vloeren bij expert in Den Bosch

Gaat u verbouwen en zijn uw vloeren toe aan vervanging? Dan kunnen de specialisten van Toon den Otter u zeker verder helpen. Zij hebben al meer dan 40 jaar ervaring met het upgraden van huizen door deze te voorzien van prachtige vloeren. Of u nu een riante vrijstaande woning heeft of in een rijtjeshuis woont, met de vloeren van Toon den Otter geeft u uw huis altijd een persoonlijk tintje. U kunt kiezen uit vloeren in verschillende stijlen en afmetingen, allemaal te zien in de showroom in Den Bosch. Er zit er altijd een vloer tussen die aan al uw eisen voldoen. U heeft keuze uit:

  • Mozaïekvloeren
  • Vintage vloeren
  • Houtlook vloeren
  • Betonlook vloeren
  • Natuursteenlook vloeren
  • Grootformaat voeren

Vloeren voor ieder vertrek vindt u in de showroom in Den Bosch

Wilt u uw woonkamer voorzien van nieuw keramisch parket? Of wilt u prachtige vintage tegels in uw hal of een opvallende mozaïekvloer in uw serre plaatsen? Toon den Otter kan uw voorzien van alle mogelijke vloeren en aanverwante producten. Zo kunt u er ook terecht voor onderhoudsproducten, want u wilt uw nieuwe vloer natuurlijk wel schoon en in topconditie houden. En wilt u uw huis beter isoleren en efficiënter verwarmen? Dan is vloerverwarming ideaal. Welke verwarmingssystemen geschikt zijn voor welke vloeren, kunt u gerust vragen aan de experts in Den Bosch. Zij adviseren u graag.

Bekijk alle vloeren én wandtegels in de showroom in Den Bosch

Of u nu één kamer of meerdere vertrekken van een nieuwe vloer wil voorzien, de specialisten van Toon den Otter staan voor u klaar. Zij helpen u graag bij het vinden van de juiste vloer of combinatie van vloeren, zodat al uw kamers mooi met elkaar matchen. Bekijk op uw gemak alle vloeren in de showroom in Den Bosch. Ook kunt u hier verscheidene wandtegels bekijken en aanschaffen, want ook wandtegels behoren tot het assortiment van Toon den Otter. Zo bent u snel voorzien van alle basiselementen voor een prachtig en persoonlijk interieur.

https://www.toondenotter.nl/