Leensjop
Kinderen

Kinderringen kopen tegen een goede prijs

Op zoek naar unieke kindersieraden van een uitstekende kwaliteit? Bij ons ben je dan aan het juiste adres. In onze webshop vind je namelijk de mooiste kindersieraden in verschillende vormen, maten en kleuren. Zo hebben we een ruim aanbod aan unieke zilveren kinderringen. Deze kinderringen zijn te verkrijgen in verschillende varianten en zijn ook nog eens te personaliseren. Je kunt onze zilveren kinderringen namelijk laten graveren, zo kun je kiezen voor een naam in de ring, een datum of een persoonlijke tekst..

Speciaal voor meiden

Wij beschikken over diverse kinderringen, allemaal stuk voor stuk uitgezocht speciaal voor meisjes. De diertjes spreken tot de verbeelding van elke kleine meid. Zo hebben we kinderringen met vlindertjes, een olifantje of een konijntje. Je kunt ook gaan voor een zilveren kinderring met een infinity teken. Waar je ook voor kiest, alle ringen zijn verstelbaar in maat zodat elk kind het past. Daarnaast zijn een aantal kinderringetjes ook na aankoop nog aanpasbaar in maat, zo kunnen ze nog een tijdje meegroeien. Ze zijn verpakt in een doosje met daarbij een speciaal zilverpoetsdoekje om de kinderring mooi te houden. Naast de kinderringen met een diertje erop, kun je ook kiezen voor een zilveren kinderring met naam. Zo kun je diverse kinderringetjes laten graveren met bijvoorbeeld een naam, speciale datum of mooie quote.

Geef kinderringen cadeau

De kinderringen uit ons assortiment zijn perfect om cadeau te geven. Met het ruime assortiment van stoere infinity ringen tot lieve zilveren ringen voorzien van een bijvoorbeeld glinsterende vlinder. Voor iedere kleine meid zit er wel de perfecte zilveren kinderring tussen. We verpakken de kinderringen in een lief cadeaudoosje, zo is het gelijk klaar om te geven. Wil je nog meer uitpakken? Verras haar dan met een cadeaudoosje waar een kinderring in zit, maar ook bijpassende oorbelletjes of kettinkje. Kijk snel rond op onze website.