Leensjop
Zakelijke dienstverlening

Laat een private label produceren door deze specialist

Wilt u een private label opzetten voor uw bedrijf of om op bepaalde verpakkingen te laten afdrukken? Dan is het verstandig om hiervoor een specialist in te schakelen. Er komt namelijk veel kijken bij het creëren van zo’n label en u wilt natuurlijk dat het label er netjes uit komt te zien. Schakel daarom de hulp van Wake Up in. Dit bedrijf is de ideale partij als het gaat om productontwikkeling en alles wat daarbij komt kijken. Ze bestaan al meer dan dertig jaar en hebben daarom veel kennis en ervaring in deze branche. Ze bieden een end-to-end service aan wat betekent dat ze niet alleen het private label creëren, maar ook alle andere zaken die daarbij komen kijken regelen. Bij hen profiteert u van een op maat samengesteld dienstenpakket.

Een complete dienstverlening op maat

Door de jarenlange ervaring van Wake Up hebben ze al met veel verschillende opdrachtgevers van over de hele wereld samengewerkt. Voor deze opdrachtgevers hebben ze al diverse unieke producten en labels geproduceerd. Hierdoor hebben ze veel inspiratie en ideeën opgedaan. Daarom kunnen ze ook u helpen bij het produceren van nieuwe producten en private labels. Ze zijn een deskundige partner die samen met u alle benodigde diensten op een rijtje zet. Denk daarbij aan distributie en het outsourcen van de productie. Daarnaast creëren ze een ontwerp voor uw private label aan de hand van uw wensen. Heeft u zelf al een concreet idee? Geen probleem! Deze professionals vertalen het idee naar een ontwerp. Als u helemaal tevreden bent, gaan ze meteen voor u aan de slag.

Informeer naar de mogelijkheden

Bij Wake Up gaan ze oplossingsgericht te werken en luisteren ze naar uw wensen. Vanuit hun kantoren in Azië en Europa zijn ze ook internationaal vertegenwoordigd. Hierdoor kunnen ze u bijvoorbeeld in contact brengen met Chinese producenten. Terwijl u zich bezig blijft houden met uw core business produceren zij voor u een strak en passend private label voor uw bedrijf of verpakking van een product. Heeft u interesse en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met dit bedrijf. Zij helpen u verder!

https://www.wake.nl