Leensjop
Groothandel

Koop een Kever Cabrio en steel de show

Heb je een voorliefde voor oldtimers en is een Kever Cabrio daarom jouw favoriete auto? Dan kan je jouw geluk vast en zeker niet op bij VW Classics in Someren. Hier kun je de meest bijzondere Kever Cabrio’s kopen, zodat jij de show steelt als je de weg op gaat. Gegarandeerd zullen veel mensen je nakijken, want een mooie Kever Cabrio; daar houdt toch iedereen van?

De geschiedenis van de Kever Cabrio

De meest iconische auto uit de geschiedenis is met stip de Volkswagen Kever Cabrio. Van deze auto zijn maar liefst ruim 20 miljoen exemplaren geproduceerd. In 1938 kwam de eerste Volkswagen Kever Cabrio uit, waarna deze nog jarenlang in productie is gebleven. Dit type auto was zelfs zo in trek dat de productie ervan tot 2003 door is gegaan. Het is ongetwijfeld het bekendste oldtimer model.

Ga langs bij de échte specialist

Wanneer je staat te popelen om een oldtimer zoals de Volkswagen Kever Cabrio te kopen kun je hiervoor het beste een echte specialist inschakelen. Dit doe je bijvoorbeeld bij VW Classics. Deze specialist in Someren heeft een grote liefde voor deze prachtige oude modellen van Volkswagen en heeft daarom ook een mooi aanbod aan Kevers voor jou beschikbaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Kever Cabrio 1500? Deze cabrio is body-off, wat betekent dat de bodem en de carrosserie van elkaar gescheiden zijn. Of is de Kever 1303 S meer wat voor jou? Beide modellen vind je in het assortiment van VW Classics.

Ook voor onderdelen kun je hier terecht

Ben je al in het bezit van een Volkswagen Kever Cabrio, maar wil je graag enkele onderdelen van de auto vervangen? Ook dan staat het team van VW Classics voor je klaar. Ze hebben diverse originele auto-onderdelen, waarmee je jouw oldtimer weer als netjes opknapt. Ontdek het assortiment via de webshop of ga langs in de showroom in Someren, nabij Eindhoven.

https://www.vwclassics.nl/