Leensjop
Banen en opleidingen

Volg deze opleiding tot NLP practitioner

Heb je altijd al eens een NLP opleiding, training of workshop willen volgen? Of wil je zelf opgeleid worden tot een NLP practitioner? Dan helpt RaVisie je graag verder! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het aanbieden van diverse trainingen en geeft coaching op het gebied van NLP. Kwaliteit staat tijdens hun trainingen centraal en dit merkt u direct. Ze werken alleen met opgeleide docenten die op zo’n manier lesgeven dat de lesstof je nog lang bijblijft en je alles gemakkelijk leert. Daarnaast staat persoonlijke begeleiding tijdens de trainingen centraal. De NLP opleidingen van RaVisie duren geen maanden of jaren, maar je kunt alles in slechts zeven dagen leren. Daarnaast krijg je nog twee oefendagen om de theorie in de praktijk te kunnen brengen.

Wat leer je tijdens deze training?

Wat leer je tijdens de opleiding tot NLP practitioner van deze specialist? Je ontdekt hoe jouw brein en dat van anderen werkt. Je leert onbewuste denkpatronen en gedrag te herkennen en kijkt op een andere manier naar wat mensen zeggen en doen. Door erachter te komen wat de denkvoorkeuren en motivaties van mensen zijn, kun je hier op inspelen. Communiceren staat tijdens deze trainingen centraal en je leert dan ook dat niet-communiceren niet mogelijk is. Door bepaalde technieken leer je om belemmerende onbewuste patronen te doorbreken en zo te sturen dat je jezelf beter voelt. Op deze manier krijgen mensen meer controle over hun eigen leven.

Deelnemen aan de introductiedag

Heb je interesse en wil je graag de opleiding tot NLP practitioner volgen van RaVisie? Neem dan contact met hen op en bespreek de mogelijkheden. Ze vertellen je graag meer over de inhoud van hun trainingen zodat je weet wat je kunt verwachten. Daarnaast kun je ook vrijblijvend deelnemen aan een introductiedag waarbij je al je vragen kunt stellen en kennismaakt met de wereld van NLP. Klinkt goed toch?

https://ravisie.nl/