Leensjop
Image default
Zakelijk

Leuke relatiegeschenken

Als bedrijf zijnde kun je je onderscheiden van de concurrent door een uniek relatiegeschenk mee te geven aan zakenpartners of deze bijvoorbeeld uit te delen op evenementen. Hoeveel pennen heb jij bijvoorbeeld thuis liggen met het logo van een bedrijf erop? Je komt, vaak zonder dat je het doorhebt, dagelijks met enorm veel bedrijven en logo’s in aanraking. Met zo’n relatiegeschenk zorg je er onbewust voor dat mensen jouw bedrijf(slogo) sneller zullen herkennen.

Notitieboekjes bedrukken

Een pen is iets dat vrijwel elk bedrijf heeft. Als je iets anders wil doen dan dat, is het wellicht een optie om notitieboekjes bedrukken met jouw bedrijfsnaam en/of – logo erop. Je kunt dit combineren met een pen, maar alleen aan een notitieboekje hebben mensen al wat. Hoe vaak heb je een stukje papier nodig, of neem je een notitieboekje mee in je tas?

Relatiegeschenken waar men ook echt wat mee kan zijn altijd een goede optie. Het is ook leuk om een uniek geschenk mee te geven aan je zakenpartners, maar als ze het niet kunnen gebruiken dan verdwijnt het al snel naar de achtergrond en zullen zij dus ook minder vaak (onbewust) in aanraking komen met jouw bedrijf.

Andere ideeën voor een relatiegeschenk zijn een mok, een fidget toy, koffie of thee, een chocoladereep of een USB-stick. Zoals je ziet zijn er genoeg mogelijkheden!