Leensjop
Image default
Aanbiedingen

Maak je klaar voor de herenkledingtrends van 2023

Maak je klaar voor de herenkledingtrends van 2023

Het is tijd om je style-game op te voeren en een blik te werpen op de komende herenmode trends van 2023. Van truien met rits tot zachte, gedempte kleuren, er is het komende jaar voor elk wat wils. Laten we enkele van de heetste looks voor mannen in 2023 uit elkaar halen.

 

Sweaters met rits

Een van de populairste trends aan de horizon zijn truien met rits. Deze hippe kleine nummers hebben halve of hele ritsen die een extra beetje flair kunnen geven aan een anders effen trui. Ze zijn er in alle soorten en maten, van eenvoudige ronde halzen tot opvallende hoodies. Bovendien zijn ze veelzijdig genoeg om te dragen met een spijkerbroek of een geklede broek, afhankelijk van de gelegenheid. Dus of je nu de stad in gaat met je vrienden of een formeel evenement bijwoont, met een van deze stijlvolle truien ben je altijd helemaal bij de tijd. Bekijk zeker het aanbod heren truien van Zumo als je deze trend niet wilt missen. 

 

Zachte kleuren

De tijd dat mannen alleen blauw en zwart droegen is voorbij – tegenwoordig loont het om een beetje kleur te tonen! Dit seizoen zullen zachtere kleuren als taupe en grijs overal hun weg vinden naar modebewuste garderobes. Niet alleen vormen deze gedempte tinten een verfrissende afwisseling op het klassieke zwart en marineblauw, maar ze passen ook mooi bij heldere accessoires zoals stropdassen of pochetten voor extra visuele belangstelling.

 

Vintage T-shirts

Vintage t-shirts zijn de laatste jaren in opmars omdat steeds meer mensen manieren zoeken om zich via mode uit te drukken zonder aan comfort in te boeten. Deze trend zal zich in 2023 voortzetten als vintage t-shirts nog populairder worden bij mannen die op zoek zijn naar unieke items die zich onderscheiden van de massa. Of het nu gaat om een klassiek rock band T-shirt of een op films geïnspireerd grafisch ontwerp, vintage t-shirts zullen komend jaar zeker helemaal in de mode zijn. 

 

https://www.zumo-international.com/